Toon alles

Kom maar op met het nieuwe schooljaar!

Het nieuwe schooljaar begint weer, dus zorg dat ze er klaar voor zijn. Zo starten ze vol goede moed en kunnen ze zich focussen op wat komen gaat. Ken je iemand die weer naar school gaat of misschien wel start op een nieuwe school? Verras dan met deze ‘back 2 school’ items en een leuk kaartje erbij om succes te wensen.

Matia

 

Jungle Fever

De notitieboekjes van Creative Lab Amsterdam geven je een spontane jungle vibe. Botanische prints, dierenprints en de mooiste kleurcombinaties. Helemaal hip en lekker praktisch, want je kunt er alle aantekeningen en doodles in kwijt. Past met gemak ik elke tas en ook leuk in combinatie met andere items van dit mooie merk.

Crayola

Een regenboog kleuren doe je met Crayola. Versier jouw aantekeningen en agenda met de kleurrijke stiften, potloden en stempelstiften van dit fijne merk. Alle items zijn goed gepigmenteerd, zodat je er mee kunt maken wat jij wilt. Ook leuk om geheime briefjes te maken die je tijdens de les verspreid.

Ballon

Van een ‘geluk’ ballon word je toch helemaal vrolijk? Wens iemand een goede start met leuke ‘duimpjes omhoog’ ballonnen en leef mee met dit spannende moment. Zeker wanneer een kind begint op een nieuwe school of de overstap maakt van peuterschool naar basisschool of van hieruit naar middelbare school, is het heel fijn wanneer er mensen met je meeleven.

Geluksarmbandje of gelukssteen

Verras met een geluksarmbandje of een gelukssteen. Een symbolisch cadeautje waarmee je laat zien dat je er bent voor een ander. Wanneer er een stressvol examenjaar voor de deur staat, zal zo’n cadeautje van grote waarde zijn tijdens het blokken voor de examens.

Kaartje

Jouw persoonlijke boodschap schrijf je natuurlijk in een passende kaart. We hebben weer hele leuke voor de start van het nieuwe schooljaar, dus wens elke leerling succes en veel plezier en schrijf aan de binnenkant welke dromen er hopelijk uit zullen komen dit schooljaar. Wat schrijf je in zo’n kaart?

 

 

 

 

 

 

  • Een succeswens met drie hoogtepunten die er dit jaar aankomen (schoolreisje, trakteren, eindexamen, studiereis etc.)
  • Een duwtje in de rug; toon je medeleven en laat weten dat je begrijpt dat het spannend is.
  • Een terugblik op vorig jaar; waar hoeft de leerling nu nooit meer over na te denken? (tafels leren, vervelende vakken, stomme leraren of een goed afgesloten examen)
Wist je dat? Ieder cadeautje dat je bestelt, inclusief kaart naar keuze verzonden wordt? Zo geef je echt iets persoonlijks en maak je er een extra bijzondere verrassing van voor de leerling.

Stuur een leuke back2school kaart!

; ;