Verras je geheime liefde, je lieve partner, je beste vriendin of een ander belangrijk persoon in je leven op Valentijndag met een mooi cadeau. Natuurlijk kun je de mensen waar je van houdt dit iedere dag vertellen, maar Valentijnsdag is het perfecte moment om echt even uit te pakken. Naast een lieve valentijnskaart, tover je met een valentijnscadeau een lach op het gezicht van jouw grote liefde! Wat is het beste Valentijnscadeau? Wij inspireren je graag met onze valentijnscadeaus tips top 5.

 1. Er hangt liefde in de lucht!

  Met Valentijnsdag zijn we helemaal in de wolken en daarom zijn zwevende helium ballonnen een toepasselijk cadeau. Stuur een tros met hartjesballonnen of een ballon met lieve tekst om te laten weten hoe gek je op de ontvanger bent. Een valentijnsballon is trouwens ook het perfecte cadeau als je een goede eerste indruk wilt maken bij iemand waar je verliefd op bent, want indruk maak je gegarandeerd met zo’n cadeau!
 2. Valentijnscadeaus die in de smaak vallen

  Valentijnsdag draait om liefde en geluk, en met chocola maak je toch iedereen gelukkig? Een fantastisch valentijnscadeau dus als je het ons vraagt! Verras jouw grote liefde met een groot chocolade hart, een reep chocola met een lieve tekst óf stuur overheerlijke brievenbus brownies.
 

Valentijnscadeau tip: Op zoek naar een speciaal en origineel valentijnscadeau? Stuur een chocolade fotokaart om je cadeau nóg persoonlijker te maken.

Bekijk ons aanbod valentijnkaarten

Wat is Valentijnsdag?

 

Proost samen op de liefde met champagne, een lekker wijntje of een goed biertje. Dit zijn ook meteen goede valentijn cadeautips voor hem (waar je zelf ook wat aan hebt). Geniet samen van een lekker drankje tijdens een romantische date night.

 1. Knuffelbare valentijnscadeaus

  Als je aan Valentijnsdag denkt, denk je natuurlijk ook aan een dikke knuffel, een kus en lieve woorden. Misschien kun jij op Valentijnsdag niet bij je grote liefde zijn en kun je jouw valentijn die ene knuffel of kus niet geven. Omdat een knuffel niet kan ontbreken op de dag van de liefde, is een knuffelbeer of een hartjes kussen een hartverwarmende verrassing. Zo’n zacht en aaibaar cadeau kan daarom ook niet ontbreken tussen de leukste valentijn cadeautips voor haar.
 2. Sprankelende sieraden

  Op zoek naar een persoonlijk valentijn cadeau idee? Zoek dan een mooi sieraad uit. Een sieraad is niet alleen leuk om te geven aan je grote liefde, maar het is ook een lief cadeau voor je beste vriendin, je zorgzame moeder, je lieve zus of je favoriete collega. Geef een ketting met een hartje om te vertellen hoeveel je van diegene houdt, of verstuur een armband met een klavertje vier omdat je iemand heel veel geluk (in de liefde) wilt wensen.
 3. Een fijne geur, een mooie herinnering

  Geuren en herinneringen zijn sterk met elkaar verbonden en daarom is een lekker geurtje een perfect valentijnscadeau idee waarmee je ook meteen een onvergetelijke herinnering bezorgd. Iedereen wordt blij van een fijne geur en daarom is dit een goede valentijnscadeau tip voor hem én haar! Verras jouw liefje met zijn of haar favoriete parfum. Als je niet helemaal zeker weet waar hij of zij van houdt, zit je met een gift set met verschillende geurtjes altijd goed! Daarnaast kun je iemand ook verwennen met een ander cadeau dat lekker ruikt. Denk aan doucheschuim, een bruisbal, geurstokjes en een lekkere handzeep.
 

Valentijnscadeau tip: Geef jij liever geen tastbaar cadeautje maar een echte herinnering? Verras jouw valentijn met een leuk uitje, een lekker etentje, een weekendje weg of een date in de bioscoop!

Hopelijk ben je helemaal geïnspireerd door deze valentijnscadeau tips en heb je antwoord gekregen op de vraag: Hoe verras ik mijn Valentijn? Hoe groot of klein het cadeautje ook is, het gaat om het gebaar want dat is op Valentijnsdag het allerbelangrijkste. Op deze dag verdient iedereen het om in het zonnetje gezet te worden. Liefde is voor iedereen!

Bekijk ons aanbod valentijnscadeaus

Magazine > Valentijnscadeaus

 


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?