Partners van Hallmark

Hallmark gelooft dat samenwerking je verder brengt. Niet voor niets is een van onze kernwaarden ‘verbindend’. We slaan dan ook graag de handen ineen met onze verschillende partners zoals Disney, Studio 100, de Efteling, KWF Kankerbestrijding en Stichting tegen Kanker. Succesvolle partnerships die op persoonlijk- en maatschappelijk vlak een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. En daar zijn we trots op!

KWF Kankerbestrijding

Vrijwel iedereen in zijn of haar omgeving heeft er wel eens mee te maken gehad: kanker. De KWF Kankerbestrijding is vastberaden om deze ziekte zo snel mogelijk te verslaan. Hallmark draagt dit doel een warm hart toe en is daarom donateur. Middels verschillende initiatieven zoals de campagne ‘Een Hallmark kerstkaart is een donatie waard’ en het beklimmen van de Alpe D’Huez, steunen wij de strijd tegen deze ziekte. Via jaarlijks terugkerende acties helpen wij wetenschappelijk onderzoek, preventie en patiënten ondersteuning mogelijk te maken. Zo komen we steeds dichterbij een wereld zonder kanker!

De website van KWF Kankerbestrijding

Disney

Hallmark is trots op de samenwerking met Disney die in 2008 startte. The Walt Disney Company is één van de grootste mediaconglomeraten ter wereld, de grootste exploitant van themaparken en marktleider op het gebied van animatiefilms. Hallmark heeft een exclusieve collectie Disney-kaarten van Cars, Donald & Mickey, Prinsessen, Toy Story 3 en Winnie de Pooh.

Bekijk de collectie

Studio 100

Hallmark werkt nauw samen met Studio 100. Dit Vlaamse bedrijf kennen we allemaal van de populaire tv-programma's, vijf pretparken en verschillende muziekgroepen. De succesvolle samenwerking startte in 2010. Inmiddels kan de consument bij Hallmark terecht voor exclusieve Studio-100 kaarten van Bumba, K3 en Kabouter Plop.

Bekijk de collectie

Efteling

De Efteling is één van de oudste nog geopende themaparken ter wereld en werd op 31 mei 1952 geopend met het Sprookjesbos. Hallmark en de Efteling sloegen in 2009 de handen ineen voor een vruchtbare samenwerking rondom de wereld van Sprookjesboom en wenskaarten van de bekende Sprookjesbosbewoners zoals Heks, Roodkapje, Langnek, Wolf en Roodkapje en Ezel.

Bekijk de collectie

; ;