1. Home
  2. Over Hallmark
  3. Persberichten
  4. Hallmark en The Read Shop slaan de handen ineen voor Alpe d’HuZes

Hallmark en The Read Shop slaan de handen ineen voor Alpe d’HuZes

De intensieve samenwerking resulteert in een financiële bijdrage in de strijd tegen kanker

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 24 mei 2016

Naast de al jarenlang bestaande succesvolle zakelijke samenwerking  slaan The Read Shop en Hallmark ook de handen ineen voor KWF kankerbestrijding. Op 2 juni aanstaande gaan 29 medewerkers en ondernemers van team Hallmark/The Read Shop de Alpe d’Huez beklimmen tijdens de Alpe d’HuZes. Naast deze sportieve prestatie  zijn er diverse gezamenlijke initiatieven om middels  het landelijk dekkende netwerk van The Read Shop winkels een substantiële bijdrage te doen aan KWF kankerbestrijding.

Alpe d’HuZes is een evenement waarbij jaarlijks duizenden deelnemers de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Hallmark ondersteunt het KWF al langer, onder andere door een deel van de opbrengsten van haar Kerstverkopen te doneren en The Read Shop heeft zich als samenwerkingspartner hierbij aangesloten. 

Hallmark heeft speciaal voor de Alpe d’HuZes een unieke collectie wenskaarten ontworpen die exclusief in The Read Shop winkels worden verkocht en waarvan een deel van de opbrengst naar KWF kankerbestrijding gaat. De collectie is zeer divers van opzet en heeft naast kaarten die geschikt zijn om deelnemers succes te wensen, ook kaarten voor algemene verzendmomenten zoals verjaardag en vriendschap.  Een groot gedeelte van de opbrengsten van deze wenskaartencollectie zal door de directie van The Read Shop en Hallmark middels een cheque overhandigd worden aan de directie van de Alpe d’HuZes.

De Alpe d’Huzes wenskaarten zijn te koop in de winkels van The Read Shop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Retail Development Company – The Read Shop
Charlotte Oude Reimer
0346-280970
marketing@rdcgroup.nl

Hallmark Cards Continental Europe
Nathalie Jaske
Nathalie.Jaske@hallmark.com
+31 (0)10 459 65 66

Hallmark
Hallmark Cards Nederland is onderdeel van Hallmark Cards Continental Europe en het Amerikaanse Hallmark Cards concern. Met de verkoop van wenskaarten is Hallmark Cards marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen Hallmark wenskaarten hun weg naar vrienden, familie en kennissen om bijzondere momenten en emoties met elkaar te delen. Naast wenskaarten heeft Hallmark kleine cadeautjes om mee te combineren, maar ook een mooi assortiment agenda’s, kalenders en geschenkpapier. Vervolg geven aan de vraag ‘Aan wie denk jij vandaag?’ kan op vele manieren. Altijd en overal.

The Read Shop
The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en een sterke groei in serviceproducten. The Read Shop, onderdeel van de Retail Development Company, is een transparante franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. Ons motto is: ondernemen met ondernemers. Zie voor meer informatie over The Read Shop: www.readshop.nl