Nieuw in de PostNL-app: een fotokaart maken en versturen

Altijd en overal je mooiste fotomomenten als ansichtkaart versturen

Een fotokaartje versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om vanuit de PostNL-app een kaart met je eigen foto te maken en versturen. Ideaal om de komende week een unieke kerstkaart te maken. PostNL werkt hierin samen met Hallmark, zij zorgen voor het kaartontwerp en de druk van de kaarten.

Ultiem gemak: alles vanuit 1 app

Een ansichtkaart met foto maken en versturen is een nieuwe functionaliteit binnen de PostNL-app. Hiermee maakt PostNL het voor gebruikers van de app nog gemakkelijker om een kaartje te sturen. De postzegelcode was al een uitkomst wanneer je geen postzegel bij de hand hebt, nu is het zelfs niet meer nodig om een kaart paraat te hebben. Gebruikers betalen voor de kaart inclusief verzending € 2,55.

Vandaag besteld, morgen bezorgd

De fotokaart is het hele jaar door populair, met een piek tijdens de feestdagen. Daarom heeft PostNL voor dit moment gekozen om de fotokaart in de app toe te voegen. Maar ook na de feestdagen is het leuk om een fotokaart te maken en versturen vanuit de PostNL-app. Bijvoorbeeld om vanaf een vakantieadres een kaartje met vakantiefoto te versturen. Of gewoon om een verjaardagskaart te sturen wanneer je geen kaart bij de hand hebt. Daarbij geldt: vandaag voor 21.00 uur besteld, de eerstvolgende bezorgdag bezorgd op alle adressen in Nederland.

Samenwerking Hallmark

Hallmark verwerkt alle kaarten die in de app gemaakt worden. De kaarten worden met zorg gedrukt en vervolgens bij PostNL aangeleverd voor de verzending. Nog tips nodig voor de ultieme kerstfoto? Hallmark heeft hierover een leuke blog geschreven.