1. Home
  2. Over Hallmark
  3. Persberichten
  4. Pickwick en Hallmark Cards bundelen krachten

PICKWICK EN HALLMARK CARDS BUNDELEN KRACHTEN

OM 5 MILJOEN NEDERLANDERS TE VERWARMEN

Gratis Hallmark-kaart bij aankoop van alle Pickwick zwarte thee varianten

Utrecht, 20 november 2014 – Pickwick en Hallmark Cards hebben de handen ineen geslagen om Nederlanders deze winter te verwarmen. Bij aankoop van alle Pickwick zwarte thee varianten krijgt de consument online een gratis Hallmark-kaart inclusief postzegel cadeau. In totaal zijn er 5 miljoen actieverpakkingen met een unieke actiecode in het theeschap vinden. Met de warme samenwerking wil Pickwick mensen er in de koude wintermaanden aan herinneren om zuinig te zijn op wie je lief is.

“Met onze thee verbinden we mensen al jaren met elkaar. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om bij elkaar stil te staan. Zeker in de hectiek van alle dag is het goed om even de tijd voor elkaar te nemen. Of je nu samen een kop thee drinkt of een kaart stuurt, de decembermaand is het moment om een vriend of familielid te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Met deze actie willen we heel Nederland een warm gevoel geven”, aldus Lot van Wegen van Pickwick.

Op alle online Hallmark-kaarten is de actie geldig én speciaal voor deze samenwerking is een ‘Tea Wishes’ kaartencollectie gemaakt, bestaande uit 16 verrassende (thee)wensen. De actie geldt voor het gehele zwarte thee assortiment van Pickwick: English, Earl Grey, Ceylon, Dutch en Mild Black. Hiervan is English Tea blend[1] het meest populair; Nederlanders drinken namelijk gemiddeld 127 keer per jaar een kopje van deze blend. En bijna twee derde koopt deze thee van Pickwick[2].

De actiecode op de verpakking van Pickwick is geldig tot 1 mei 2015. Kijk voor meer informatie op: www.hallmark.nl/pickwick.


[1] Ipsos Synovate Belgium, April 2012 

[2] Theemonitor, HY 2 2013, Marketresponse, January 2014