Valentijn

Log inMaak een account
valentijns-divider

De liefdevolste valentijnstips voor jou geselecteerd:

 
De meest populaire valentijnskaarten speciaal voor jou geselecteerd

De liefde verklaar je met een valentijnskaart

Wie verklaar jij de liefde deze Valentijnsdag? 14 februari is bij uitstek de dag dat je jouw geheime liefde, partner, zus, moeder of vriend(in) op een unieke en persoonlijke manier de liefde verklaart. Stuur een échte wenskaart en laat weten hoeveel je om iemand geeft. Of je nu je geliefde wil laten weten dat je stapelgek op hem of haar bent, je moeder wil vertellen dat ze de beste is of je BFF wil bedanken voor haar vriendschap… voor elke liefdesboodschap vind je hier de juiste valentijnskaart. Kortom, spread the love met een attente Hallmark-kaart!

Bedolven onder valentijnskaarten

Bij ons vind je een uitgebreide collectie met honderden valentijnskaarten zodat je iedere ontvanger kan laten blozen met de perfecte wenskaart. Je wordt bedolven onder romantische kaarten, fotokaarten maar ook grappige valentijnskaarten. En om jou op weg te helpen hebben we speciaal de favorieten voor hem en favorieten voor haar verzameld. Het versturen van je valentijnskaartje is zo gebeurd. Kies je favoriete kaart en maak hem persoonlijke met tekst, decoraties en foto’s. Daarna vul je de verstuurdatum en het adres van de ontvanger in. De rest regelen wij!

Groots uitpakken met een valentijnscadeau

Laat zien dat je vol liefde zit! Maak jouw wenskaart extra bijzonder met een romantisch valentijnscadeau. Een speciaal geselecteerd assortiment met liefdevolle cadeaus staat klaar om jouw geliefde een extra speciaal gevoel te bezorgen. Jouw cadeau wordt feestelijk ingepakt en samen met jouw persoonlijke valentijnskaart verstuurd naar de liefde van je leven. Bestel je cadeau vandaag nog en laat je geliefde nooit meer gaan. Met Hallmark wordt Valentijnsdag een onvergetelijke dag!