Verjaardagskaarten leeftijden - 1 - 15 jaar

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar verjaardagskaarten 1 jaar? Hallmark heeft de leukste verjaardagskaarten voor kinderen in de leeftijd van 1 jaar t/m 15 jaar oud. De leukste kaarten voor kinderen maak en verstuur je gemakkelijk per post. Ken jij een kind dat jarig is? Verstuur nu passende verjaardagskaarten met leeftijd van de jarige. Je verjaardagskaarten voor 1 jaar t/m 15 jaar voor 19.30 uur gemaakt = morgen bezorgd.

Op zoek naar kaarten voor kinderen?

Onze collectie verjaardagskaarten voor kinderen tussen de 1 en 15 jaar bestaat uit vrolijke kaarten met o.a. designs van Disney, hoops&yoyo en Forever Friends. Weet je niet zeker welke verjaardagskaarten passen bij welke leeftijd? Wij zorgen dat je nooit meer een verkeerde verjaardagskaart stuurt. Het enige wat je hoeft te doen is de kaarten op te zoeken bij de juiste leeftijd van de jarige, een boodschap te schrijven en te adresseren. Wij regelen de rest voor je!

Verjaardagskaarten 1 jaar en ouder

Online verjaardagskaarten 1 jaar of ouder maken was nog nooit zo gemakkelijk. Weet je precies wanneer de jarige zijn of haar verjaardag viert? Zet je verjaardagskaart met leeftijd op de voorkant dan alvast klaar en bepaal zelf wanneer deze verstuurd wordt door ons. Bekijk ook eens onze collectie verjaardagskaarten voor 16-29 jaar, kaarten voor 30-49 jaar en verjaardagskaarten voor 50 jaar.