7 resultaten
Ballon Dikke Knuffel Hart Ballon Dikke Knuffel Hart
Ballon Dikke Knuffel Hart
13.99
Ballon Rumag Je Bent Fucking Geweldig Eco Ballon Rumag Je Bent Fucking Geweldig Eco
Ballon Rumag Je Bent Fucking Geweldig Eco
13.99
Ballon Cheers Bierpul Ballon Cheers Bierpul
Ballon Cheers Bierpul
13.99
Ballon Best Dad Ballon Best Dad
Ballon Best Dad
13.99
Ballon Best Dad Ever Ballon Best Dad Ever
Ballon Best Dad Ever
13.99
Ballon Vaderdag Stoerste Vader Ballon Vaderdag Stoerste Vader
Ballon Vaderdag Stoerste Vader
13.99
Ballon Vaderdag Thank You Dad Ballon Vaderdag Thank You Dad
Ballon Vaderdag Thank You Dad
13.99

Speciaal voor papa een vliegende verrassing

Het is weer bijna Vaderdag! En je wilt je papa goed verrassen, maar hoe? De leukste heliumballonnen hebben wij voor je geselecteerd speciaal voor alle papa’s, schoonvaders en opa’s. Of is je beste vriend vader en wil je hem verrassen? Alle vaders verdienen een leuke verrassing op Vaderdag! Dé dag om eens uit te pakken. Een ballon Vaderdag wordt verpakt in een luxe cadeauverpakking, namelijk een grote doos waar de ballon zo uit vliegt bij openen. De ballon Vaderdag vliegt gelukkig niet weg, want aan de ballon zit een wenskaart met jouw persoonlijke woorden. De ballon is inclusief leuke wenskaart. Zoek dus een leuke Vaderdag wenskaart uit bij de ballon Vaderdag en de verrassing is compleet! Kijk hier voor alle andere ballonnen.

Laat een ballon Vaderdag bezorgen

Maak Vaderdag dit jaar onvergetelijk. Vaderdag ballonnen zijn de ideale manier om je vader groot te verrassen op Vaderdag. Met een zweefgarantie van 10 dagen kan je vader nog lang genieten van het mooie cadeau. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Kies de Vaderdag ballon naar keuze, kies een bijpassende kaart en adresseer. Vervolgens kies je de gewenste bezorgdatum. Speciaal voor Vaderdag kun je voor een meerprijs jouw ballon ook op zondag laten bezorgen. Als dat geen feestje is! Liever een ander cadeau voor je papa? Bekijk al onze Vaderdag cadeaus.

Vaderdag ballonnen voor alle vaders

Voor alle soorten vaders hebben we een leuke ballon Vaderdag. Van ballonnen met de tekst “You are the best!” tot een Vaderdag ballon in ruitvorm met de tekst “Very best dad”. Verschillende vormen, kleuren en teksten zorgen ervoor dat er voor elke papa een passende ballon is. Is jouw vader meer een chocolade liefhebber? Neem dan eens een kijkje bij al onze Vaderdag chocolade, een ruim assortiment met chocoladetelegrams, chocoladekaarten en bonbons, welke speciaal zijn geselecteerd voor Vaderdag. Maak van Vaderdag een dag om nooit te vergeten, hij verdient het om verrast te worden op deze mooie dag!