1. Home
  2. Cadeau
  3. Ja
  4. Sieraden & accessoires
PLP Promobanner PLP Promobanner

op Tony’s Chocolonely met code CHOCO20

De actie is geldig tot en met 14 april

Kerstcadeaus voor jongens

1 resultaten
Lucky to go Lucky to go
Lucky to go
9.99

Kerstcadeaus voor jongens

Kerstcadeau voor jongens: de leukste kerstcadeaus voor kids

De feestelijke kerstperiode nadert, en dat betekent gezelligheid, lekker eten en natuurlijk cadeautjes! Ben je op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor jongens? Of het nu voor je zoon, neefje, broertje of een andere speciale jongen in je leven is, bij Hallmark vind je vast een mooi jongens kerstcadeau. Om je te helpen delen we graag onze kerstcadeau-ideeën voor jongens.

Kerstcadeau jongens

Het kan soms een uitdaging zijn om het juiste kerstcadeau voor jongens te vinden. Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor een 10-jarige jongen, een kerstcadeau voor een 16-jarige jongen of iets daartussenin, we hebben voor elke leeftijdscategorie een paar geweldige cadeau-ideeën op een rijtje gezet.

Kerstcadeau jongen 10 jaar

Voor de jongens van 10 jaar is het belangrijk om een cadeau te kiezen dat past bij hun interesses. Denk aan creatieve knutselsets, avontuurlijke spellen of zelfs educatief speelgoed. Een LEGO-set met hun favoriete thema is ook altijd een schot in de roos. Deze ideeën zijn ook een perfect kerstcadeau jongen 11 jaar.

Kerstcadeau jongen 12 jaar

Op zoek naar een kerstcadeau voor jongens van 12 of 13 jaar? Ga voor een cadeau die aansluit bij zijn interesses en leeftijd. Voor een avontuurlijk type is een stevige rugzak een goed cadeau, perfect voor school, buitenspelen of logeerpartijtjes. Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau jongen 13 jaar of een jongen van 12, gameliefhebbers maak je blij met de nieuwste games! Een altijd goed kerstcadeau jongen voor deze leeftijden zijn spellen en boeken.

Kerstcadeau jongen 14 jaar

Jongens van 14 of 15 jaar kunnen kieskeurig zijn, maar we hebben enkele opties voor je. Wat is een kerstcadeau jongen 14 of een kerstcadeau jongen 15 waar je sowieso punten mee scoort? Overweeg gave gadgets zoals draadloze oordopjes. Sportliefhebbers zullen blij zijn met nieuwe sportkleding of accessoires voor hun hobby. Wat dacht je van een voetbal van zijn favoriete club of een skateboard bijvoorbeeld?

Kerstcadeau jongen 16 jaar

Bij een kerstcadeau 16 jarige jongen kun je denken aan meer volwassen cadeaus. Een mooi kledingstuk, een verzorgingsset of een gadget zoals een draadloze speaker zal zeker in de smaak vallen. Ook een cadeaubon voor zijn favoriete winkel of een abonnement op een tijdschrift dat hij leuk vindt, zijn passende cadeaus voor deze leeftijd. Is hij een echte Harry Potter of Mario fan? Verras hem dan met een kerstornament met zijn favoriete figuur.

Persoonlijk kerstcadeau voor jongens

Als je de jongen goed kent, overweeg dan een persoonlijk kerstcadeau. Persoonlijke kerst cadeau jongens zijn bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok met zijn naam, een sporttas met zijn initialen of zelfs een fotoboek met herinneringen aan jullie samen.

Kerstcadeau voor jongens door de brievenbus

Een handige manier om jongens te verrassen, is met een kerstcadeau dat door de brievenbus past. Ontdek ons assortiment brievenbuscadeaus voor kerst, waaronder feestelijke chocolade, grappige sokken of een spannend kaartspel. Het voordeel is dat hij niet thuis hoeft te zijn voor de bezorging. Een ideaal kerst cadeau jongen dus, aangezien hij vast vaak met zijn vrienden op pad is.

Staat het gekozen kerstcadeau in je winkelmandje? Dan hoef je hier nu alleen nog een leuke kerstkaart aan toe te voegen en een leuke mooie te schrijven. Bij de laatste stap kun je het adres invullen en de bezorgdatum kiezen. Welke leeftijd de jongen ook heeft, met deze kerstcadeau tips voor jongens vind je vast en zeker het perfecte cadeau!

; ;