;

Gefeliciteerd e-cards geboorte

Categorieën voor Geboorte e-cards (17 e-cards)

12 e-cards

  • 1

Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


12 e-cards

  • 1

Een nieuw familielid of buurkindje geboren? Bekijk dan snel de e-cards geboorte gefeliciteerd. Met een e-card geboorte gefeliciteerd kan je de ouders van de pasgeboren baby direct feliciteren. Er zijn speciale kaarten voor kleine meisjes en jongetjes. De e-cards zijn ideaal want je kunt ze direct online versturen. De ouders krijgen de kaart vandaag nog in hun mailbox. Bekijk de kaarten snel en feliciteer de ouders als eerste!

Hoe werkt het verrassen van de trotse ouders?

De e-cards geboorte gefeliciteerd zijn allemaal gratis en 100% veilig. Maak je keuze uit de schattige en lieve e-cards geboorte gefeliciteerd. Daarna kan je een persoonlijk bericht schrijven en het e-mailadres toevoegen. Dan staat de e-card geboorte gefeliciteerd al klaar om verstuurd te worden. Hallmark zorgt er voor dat je een mail krijgt als de kaart is bekeken. Zo weet je zeker dat de e-card is aangekomen.

Welkom op de wereld

Schattige kaarten met leuke felicitaties, dat kenmerkt de collectie e-cards geboorte gefeliciteerd. De lieve kaarten zijn helemaal gratis, dus je kan er zoveel maken als je maar wil. Je kunt de e-cards geboorte gefeliciteerd versturen vanaf de bank en hoeft de deur niet meer uit. Waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag om te kleine baby welkom te heten! Ben je op zoek naar andere kaarten bekijk ook de e-cards in de categorie in verwachting  en verjaardag  . Natuurlijk kan je ook een echte geboorte kaart  sturen.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.