;

Nieuwjaar e-cards

6 e-cards

  • 1
6 e-cards

  • 1

Het nieuwe jaar goed beginnen? Verstuur nu naar al je familie, vrienden, collega’s en kennissen gratis e-cards nieuwjaar. Er zijn verschillende e-cards nieuwjaar om iedereen online een gelukkig en knallend uiteinde te wensen. De e-cards nieuwjaar kan je nu al klaarzetten en laten versturen wanneer jij dat wil! De e-card nieuwjaar staat razendsnel in de mailbox van eenieder die je lief hebt.

Snel en gemakkelijk jouw e-cards nieuwjaar bestellen?

De e-cards nieuwjaar zijn gemakkelijk en snel te maken met ons bestelsysteem. In vier simpele stappen bezorg je iedereen een glimlach voor het nieuwe jaar. Kies een mooie e-card nieuwjaar, schrijf je persoonlijke nieuwjaarswens, adresseer de e-card nieuwjaar en selecteer een verstuurdatum. Wanneer je e-card verstuurd is kan je heerlijk genieten van de reacties. Je krijgt automatisch een mailtje wanneer de e-card nieuwjaar is bekeken! Snel, gemakkelijk en geheel gratis!

Begin het nieuwe jaar met de e-cards nieuwjaar van Hallmark

Hallmark heeft elk jaar nieuwe mooie en verassende e-cards nieuwjaar. De nieuwjaar e-cards zijn ook erg leuk om te versturen als uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie. Je hebt alleen maar e-mailadressen nodig! Natuurlijk kan je de rest van het jaar ook genieten van onze leuke en lieve e-cards. Bekijk ook eens de verjaardag e-cards , felicitatie e-cards  en geboorte e-cards .

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.