;

Sinterklaas e-cards

5 e-cards

  • 1
5 e-cards

  • 1

Zie de maan schijnt door de bomen, laat die e-cards Sinterklaas nu maar komen! E-cards Sinterklaas vind je natuurlijk bij Hallmark. De e-cards Sinterklaas met Sinterklaas, Zwarte Piet, pepernoten of de stoomboot verstuur je gemakkelijk en snel. Je kunt de e-cards nu alvast klaar zetten. Kies zelf een verstuurdatum en wacht met spanning op een reactie.

Post van Sint en Piet!

Wat is er nou leuker dan post van Sinterklaas en Zwarte Piet? Maak kinderen blij met een e-card van Sint en Piet. Het online sturen van een e-card Sinterklaas is razend snel en nog eens gratis ook. De e-cards Sinterklaas zijn een groot succes bij ieder kind. De e-card Sinterklaas is nog leuker om te maken met een gedichtje van de rijmpiet er op.

Pakjesavond samen vieren!

Wil jij pakjesavond vieren met familie en vrienden? Nodig dan iedereen uit voor het grote sinterklaasfeest met de e-cards Sinterklaas van Hallmark. De e-cards Sinterklaas kan je heel gemakkelijk naar meerdere ontvangers tegelijk versturen. Je hoeft de deur niet meer uit! Je kunt nu vanaf de bank onder het genot van pepernoten al je vrienden uitnodigen. Veel sinterklaasplezier! Op zoek naar andere e-cards? Bekijk ook de Kerst e-cards , Nieuwjaar e-cards of e-cards uitnodigingen.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.