Huwelijksjubileum felicitatie

Is er iemand van je familie of vrienden zoveel jaar getrouwd? Vier het mee met een kaartje! Of het gelukkige koppel nu viert dat ze 12,5 jaar bij elkaar zijn, 50 jaar óf vieren dat ze één jaar getrouwd zijn, het is hoe dan ook een bijzondere mijlpaal. Vind jij het lastig om een tekst te bedenken voor deze gelegenheid? Wij helpen je graag met wat inspirerende teksten.

Huwelijksjubileum felicitatie teksten
Bekijk alle huwelijksjubileum kaarten

Vandaag is jullie trouwdag en vieren jullie de liefde! Nog heel veel gelukkige jaren samen. Gefeliciteerd!

Al (aantal) jaar getrouwd! Geniet van deze mooie dag samen. Van harte gefeliciteerd.

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Jullie zijn nog steeds zo mooi samen als de dag waarop jullie elkaar het jawoord gaven!

Na al die jaren zijn jullie nog steeds zo leuk samen! Gefeliciteerd met jullie trouwdag.

Jullie hebben veel met elkaar meegemaakt en delen al jaren lief en leed. Jullie schitteren na al die jaren nog steeds en dat is prachtig om te zien. Cheers, op nog heel veel liefdevolle jaren samen!

Na (aantal) jaar, nog steeds zo gelukkig samen! Ik heb heel veel bewondering voor jullie en wens jullie nog een mooie verdere toekomst samen.

Slagen en falen, pieken en dalen, lachen en tranen, al (aantal) jaar samen. Van harte gefeliciteerd!

Jullie zijn (aantal) jaar bij elkaar, en vormen een krachtig paar. Jullie zijn twee prachtige mensen, en daarom wil ik jullie het allerbeste wensen!

Nog zoveel geluk na al die jaren, misschien alleen wat meer grijze haren. Maar ook met grijs haar, nog steeds zo perfect, Liefde, vertrouwen en heel veel respect. Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!

Vandaag is een dag om de liefde te vieren, omdat jullie (aantal) jaar samen door het leven zwieren. Ga voorlopig nog maar door met hoe jullie het doen, Van harte gefeliciteerd en een hele dikke zoen!

Top 5 trouwkaarten

; ;