Ansichtkaarten
  1. Home
  2. Alle kaarten
  3. Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Deel de leukste momenten met een ansichtskaart. Voeg een persoonlijke foto toe en verstuur makkelijk online!

 

Ansichtkaarten maken en versturen

De leukste ansichtkaarten versturen? Dan moet je bij Hallmark zijn! Bij ons verstuur je de allermooiste ansichtkaarten eenvoudig en snel online. Wij hebben verschillende typen ansichtkaarten waar je zelf nog één of meerdere foto's kan toevoegen, zo is er voor ieder wat wils. Verstuur een ansichtkaart met een leuke zonnige familiefoto van je vakantieadres om de rest van je vrienden en familie te laten zien hoe erg je aan het genieten bent. Of verstuur een verjaardagskaart met een foto van jou en de jarige voor een extra persoonlijke felicitatie. Wil je vandaag nog jouw ansichtkaart versturen? Geen probleem! Als jij jouw ansichtkaart voor 21.00 maakt, dan zorgen wij ervoor dat hij de volgende dag bij de ontvanger op de mat ligt. Houd er rekening mee dat onze bezorgtijden kunnen afwijken. Bekijk de actuele bezorginformatie om er zeker van te zijn dat jouw ansichtkaart op tijd aankomt.

Deel de leukste momenten!

Een ansichtkaart leent zich goed uit voor verschillende momenten. Zo kun je er bijvoorbeeld uitnodigingen, babykaartjes of bedankkaartjes van maken. Door jouw eigen foto op de voorkant te plaatsen wordt de ansichtkaart helemaal naar jouw stijl gepersonaliseerd. En wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijk kaartje? Bovendien krijg je ook nog eens kwantumkorting als je meerdere kaarten in één keer verstuurd. Kies uit een ruime collectie decoraties om je ansichtkaarten extra persoonlijk te maken. Wil je jouw foto’s combineren met mooie Hallmark ontwerpen? Bekijk dan ook eens onze fotokaarten. Selecteer dus snel de foto’s die je op jouw ansichtkaart wil laten terugkomen en bezorg een feestje op de deurmat!

Een ansichtkaartje is een grote verrassing

Een ansichtkaart verstuur je al vanaf 1 euro, het is een klein, leuk en onverwachts gebaar met een groot effect. Voeg een of meerdere foto’s toe aan je ansichtkaart, schrijf een persoonlijke boodschap, kies de ontvanger en de bezorgdatum. Je kunt er ook voor kiezen om de ansichtkaarten vandaag alvast te ontwerpen, maar pas later te laten versturen. Als jij de juiste bezorgdatum kiest, dan zorgt Hallmark ervoor dat jouw kaart op de juiste datum bij de ontvanger op de deurmat valt. Vind je het lastig om een leuke tekst te bedenken voor op de kaart? Bekijk dan eens onze schrijftips, hier kun je voor verschillende momenten toepasselijke teksten vinden. Tover snel jouw meest dierbare foto’s om tot kaartjes en bezorg je vrienden en familie een glimlach!