1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Ansichtkaarten

Ansichtkaarten

Ansicht fotokaarten online maken en versturen bij Hallmark.

 

Ansichtkaarten maak je zelf

Leuke foto gemaakt? Tover hem om in een kaartje, zodat je dat mooie moment met iedereen die je lief is kan delen. Het ontwerpen van je eigen ansichtkaarten met foto is erg gemakkelijk. Kies de indeling van je fotokaart met ansichtkaart formaat, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor je! Je hoeft dus nooit meer op zoek naar een kaartje, postzegels of een brievenbus. Wij nemen je zorgen graag uithanden, dus waar wacht je nog op!

Een ansichtkaartje is een grote verrassing!

Je ansichtkaart op werkdagen voor 21.00 uur gemaakt = vandaag al verstuurd. Een ansichtkaart verstuur je al vanaf € 1,59. Een klein onverwachts gebaar heeft een groot effect. Dit formaat fotokaart laat zich ook uitstekend lenen voor het sturen van meerdere uitnodigingen, bedankkaartjes, babykaartjes en unieke plaatjes vanaf je vakantieadres. Bovendien krijg je ook nog eens kwantumkorting als je meerdere kaarten in één keer verstuurd. Kies uit een ruime collectie decoraties om je ansichtkaarten extra persoonlijk te maken. Wil je jouw foto’s combineren met mooie Hallmark ontwerpen? Bekijk dan ook eens de fotokaders algemeen.

Ansichtkaarten klaar zetten

Wil je vandaag nog een de slag met je eigen foto’s? Dat kan! Je kunt je kaarten nu alvast ontwerpen en klaar zetten. Kies na het maken een verstuurdatum en Hallmark zorgt ervoor dat je online gemaakte wenskaart met foto op de juiste dag per post wordt verstuurd. Je ansichtkaartformaat fotokaartje maak je in vier simpele stappen. Bezorg de ontvanger van je kaart een lach en stuur direct een echte kaart met je eigen foto’s. Veel plezier met het maken van je kaarten!