Beterschapskaarten maken en versturen - Beterschapskaarten vrouw

Want een lieve groet, doet haar vast en zeker goed! Op zoek naar een beterschapskaart voor een vrouw? Hier vind je altijd de juiste kaart om je vriendin, zus, moeder of collega beterschap te wensen.

Filter op categorie
Beterschapskaart - een-bos-bloemen-voor-een-spoedig-herstel
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Beterschapskaart - een-snoezepoesje-voor-jou
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Beterschapskaart - beterschap-beer-boeket
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Beterschapskaart - funny-mail-van-harte-beterschap-giraffe
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Een lieve beterschapskaart vrouw

Want een lieve groet, doet haar vast en zeker goed! In onze collectie vind je de leukste beterschapskaarten die in de smaak vallen bij alle vrouwen. Van extra lieve kaarten van Forever Friends tot klassieke kaarten met prachtige bloemen. Je kaart beterschap vrouw voor 21.00 uur gemaakt = vandaag nog verstuurd.

Verstuur je kaart in vier gemakkelijke stappen

Maak je beterschapskaart vrouw online en laat deze direct per post versturen. Attent, snel en persoonlijk. Als je ziek bent, kan je wel wat extra liefde gebruiken. Hoe werkt het verrassen? Kies je beterschapskaart, schrijf een persoonlijke beterschapswens, adresseer je kaart en wij regelen de rest. Inspiratie nodig voor jouw beterschap wens? Bekijk onze kant-en-klare-teksten en laat je inspireren. Wil je de zieke extra groots verrassen? Dan kan je een beterschapscadeau toevoegen aan je kaart. Een bos bloemen of een van de vele andere cadeaus!

Een extra bijzondere beterschapswens

Er is niets leuker dan weten dat er iemand aan je denkt als je ziek bent! Wees attent en stuur direct een beterschapskaart vrouw. Wist je dat je ook een houten kaart beterschap vrouw kunt sturen om de zieke beterschap te wensen? Onze houtenkaarten zijn inclusief standaard zodat je hem een mooie plekje kunt geven naast je bed of op je nachtkastje. Tip: ligt er iemand in het ziekenhuis? Je kunt onze kaarten ook naar het ziekenhuis sturen, vergeet dan niet de afdeling of kamernummer te vermelden. Je kunt hiervoor de extra adresregel gebruiken. Het was nog nooit zo gemakkelijk om iemand te verrassen!