Dierendag

Disney winactie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin.

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Online dierendagkaarten maken en versturen

4 oktober is het dierendag! Verras de eigenaar van het liefste huisdier met een échte dierendagkaart. Handig: zet je kaart nu alvast klaar en wij zorgen ervoor dat je kaart verstuurd wordt wanneer jij dat wil. Je maakt je kaart voor dierendag online waarna deze per post op het juiste adres bezorgd wordt. Heb je onze andere wenskaarten al bekeken?

Voor iedere dierenliefhebber een kaart

De collectie dierendagkaarten bestaat uit grappige en lieve kaarten met dieren erop. Zo hebben we dierendagkaarten met een kat, hond, paard, aap, vogel en een konijn. Voor iedere dierenliefhebber vind je hier de juiste kaart voor dierendag. Kies je favoriete dierenkaart, schrijf iets persoonlijks, adresseer je kaart en wij regelen de rest voor je! Misschien heb je wel lieve foto’s met je huisdier die je wilt bewaren. Dan gebruik je de fotokaders om zelf een geweldige kaart van jou en je huisdier te maken.

Stuur een XL of XXL kaart

Heb jij een leuke foto gemaakt van een dier? Maak dan online een fotokaart voor dierendag en laat deze per post bezorgen. Ben of ken jij een échte hondengek of kattenliefhebber? Stuur dan een (X)XL kaart. Online wenskaarten maken en versturen is gemakkelijk, veilig en snel! Bekijk ook eens onze cute-animals collectie en zomaar.