Geboortekaartjes Felicitatie - Meerling

Niet één, maar twee of drie of misschien nog meer baby's geboren? Vier het groots met een mooie meerlingkaart. TIP: Stuur een XXL kaart (dit kun je kiezen in het bestelproces).

actie!
een kaart blijft langer hangen

gratis postzegel vanaf 4,95 aan wenskaarten

Filter op categorie
Geboortekaartje - dream-big-little-ones
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - hoera-2-jongens
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - hoera-2-meisjes
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Geboortekaartje - bobbi-beer-hoera-meerling
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
Geboortekaartje - zwitsal-fotokaart-met-patroon
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar & foto
Geboortekaartje - zwitsal-baby-fotokaart
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar & foto
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Geboortekaartje - zwitsal-fotokaart-baby
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar & foto

Kaarten per pagina:

Dubbel feest met een tweeling of meerling geboortekaart!

Hallmark helpt je in de zoektocht naar de mooiste geboortekaartjes voor een tweeling. De ouders kun je nu heel gemakkelijk feliciteren met een geboortekaartje tweeling. Wij selecteerden de meest populaire kaarten voor de geboorte van een tweeling of meerling. Deze kaarten vallen 100% in de smaak bij de trotse ouders. Wil je toch nog even kijken welke andere kaarten wij hebben? Bekijk dan onze andere wenskaarten.

Op zoek naar geboortekaartjes tweeling?

Je geboortekaartje tweeling voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Online geboortekaartjes versturen voor een tweeling was nog nooit zo gemakkelijk. Kies een passend geboortekaartje, schrijf een lieve boodschap, adresseer en betaal. Wij regelen de rest voor je. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar postzegels of de brievenbus. Kies zelf een verstuurdatum en Hallmark zorgt dat je geboortekaartjes tweeling op het juiste moment bezorgd worden. Wil je de kleine baby’s leuke knuffels of warme sokken geven om heerlijk mee in slaap te vallen? Neem dan een kijkje bij de leukste kraamcadeaus!

Bezorg de ouders van de tweeling een glimlach

De collectie bestaat uit hippe tweeling geboortekaartjes om de geboorte van twee, drie of nog meer kindjes te vieren. Dit grote nieuws kun je natuurlijk ook groots vieren door een (X)XL kaart te sturen. Bezorg de ouders van de pasgeboren tweeling een glimlach en zorg voor écht leuke post op de deurmat. Op zoek naar een andere kaart? Bekijk eens onze geboortekaarten voor een dochter of geboortekaarten voor een zoon.