Trouwdag kaarten - 12,5 jaar getrouwd

Mijlpalen zijn om slingers aan op te hangen! 12,5 jaar getrouwd is zo’n mijlpaal.

Filter op categorie
Huwelijkskaart - echtgenootjes
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - trouwen-jaar-koper
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - jubileum-koper-twaalf-en-half-proost-op-jullie-koperen-huwelijk
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Huwelijkskaart - Trouwdagkaart-Namen-aanpasbaar
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - watercolor-koper
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - nog-steeds-heel-blij-met-jou
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Huwelijkskaart - botanical-kaart-echtvereniging-koperen-jaar-huwelijksjubileum
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Kaarten per pagina:

12,5 jaar getrouwd? Gefeliciteerd!

Hang jij die slingers op voor het bruidspaar? Natuurlijk en wij helpen je graag een handje! Laat zien dat je deze mooie dag samen viert en zet jou mooie en lieve woorden op een wenskaart. Hier op Hallmark.nl hebben wij speciaal voor jou een mooie selectie kaarten gemaakt. Er is voor ieder bruidspaar een prachtige kaart te vinden. Ga voor een speciale kaart 12,5 jaar getrouwd of kies een kaart uit onze collectie Jubileum algemeen.

Vier samen het Koperen huwelijk

Al 12,5 jaar samen bijzondere momenten beleefd. Mooie momenten, maar ook mindere moment en dat maakt een relatie sterker dan ooit! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op, want de liefde is één van de mooiste dingen die er is. Weet je niet goed wat je op de kaart moet schrijven? Bedenk wat je zo bijzonder vind aan het echtpaar, of schrijf een leuke herinnering over iets dat jullie met elkaar hebben beleefd. Want een koperen huwelijk is niet zomaar iets. Het is een mijlpaal en mijlpalen moeten gevierd worden. Wij doen met het bruidspaar mee. Jij toch ook? Zet jouw lieve woorden op een leuke kaart. Wij hebben het voorwerk alvast gedaan en leuke kaarten voor je uitgezocht. Nu is het jouw beurt om jouw favoriet aan te klikken. Kies een kaart, schrijven maar en vier deze dag met het bruidspaar mee.

Een bijzondere verrassing voor het echtpaar!

Een 12,5 jarig huwelijk! Lang he? Dat verdiend wel een schouderklopje. En misschien wel iets meer dan een schouderkopje. Deel jouw persoonlijke woorden voor het bruidspaar met een mooie kaart. En wil je zorgen voor een kers op de (bruids)taart? Dan kan je er een leuke verrassing bij doen! Hier op Hallmark.nl hebben we ook veel leuke trouwcadeautjes. Van een fles bubbels om te proosten op dit moment of een prachtige boeket bloemen voor een nog altijd bloeiende liefde. Op die manier maak jij deze bijzondere dag nog feestelijker! Neem gerust even een kijkje bij onze selectie huwelijkscadeaus.