Koningsdag kaarten

Koningsdag vier je dit jaar thuis en is omgedoopt tot Woningsdag. Het is even wennen, maar maak er wat leuks van en stuur een kaartje of cadeautje naar diegene met wie jij het liefst Koningsdag in het echt zou vieren!

actie!
een kaart blijft langer hangen

gratis postzegel vanaf €4,95 aan wenskaarten

 
Koningsdag kaart - sport-leeuw-shirt
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Koningsdag kaart - koningsdag-jarig-hoezee-feestvieren
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Koningsdag kaart - ga-je-met-ons-mee-koningsdag-vieren
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Koningsdag kaart - koningsdag-fiets-vrijmarkt
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Koningsdag kaart - koningsdag-jarig-verjaardag-koe
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Koningsdag kaart - lets-party-all-day-zevenentwintig-april
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

Geen Koninginne- maar Koningsdagkaarten!

Een feestelijke dag waar iedereen in het hele land weer volop van kan genieten. Ga je jouw oude spullen verkopen in het dorp, feesten van s ’morgens vroeg tot s ‘avonds laat of gezellig bij iemand langs? Welke plannen je ook hebt bij Hallmark vind je de leukste kaarten om van Koningsdag een nóg leuker feest te maken. Zet je Koningsdagkaarten alvast klaar voor een verstuurdatum naar keuze! Lastige keuze een kaart kiezen? Bekijk dan ook onze andere wenskaarten!

Voor een Koningsdagkaart ga je naar Hallmark!

Exclusief bij Hallmark.nl vind je diverse Koningsdagkaarten om je familie, vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor Koningsnacht of Koningsdag. En ken jij iemand die jarig is op Koningsdag? Kies dan één van de speciale verjaardagskaarten. Bij Hallmark.nl verstuur je online snel en heel eenvoudig al je kaarten. Kies jouw favoriete Koningsdagkaart, schrijf jouw boodschap en versier je Koningsdagkaart eventueel met decoraties en foto’s. Vervolgens kies je een verstuurdatum en hoef je alleen het adres van de ontvanger nog in te vullen. Creatief en super origineel! Maak je fotokaart met de leukste oranje koningsdagfoto’s. Let op: omdat de postbodes ook Koningsdag vieren wordt er op de dag zelf geen post bezorgd.

Hallmark is koning van de wenskaarten!

Hallmark is koning! Hallmark is de koning van de wenskaarten. Hallmark bestaat al meer dan 100 jaar en is de grootste wenskaarten-aanbieder in de Benelux. De kaarten zijn dan ook altijd van de beste kwaliteit, zoals je dat van ons gewend bent. Genoeg redenen dus om iemand te verrassen met een Koningsdagkaart. Wie ga jij dit jaar allemaal verblijden met één van onze Koningsdagkaarten? Maak je kaarten voor 21.00 uur dan versturen we ze dezelfde dag nog . Op zoek naar andere leuke kaarten? Bekijk dan ook onze feestelijke verjaardagskaarten voor vrouwen of verjaardagskaarten voor mannen.