Lente kaarten

Lentekaarten online gemaakt, per post verstuurd.

actie!
een kaart blijft langer hangen

gratis postzegel vanaf €4,95 aan wenskaarten

 

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Lente kaart - lieve-lente-groetjes-kaart-met-een-lammetje-en-een-strikje
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Lente kaart - lentegroetjes-met-twee-leuke-eenden-met-een-bloem
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Lente kaart - zullen-we-samen-de-bloemetjes-buiten-zetten
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Maak de vrolijkste lentekaarten hier

Heb jij ook zo’n zin in de lente? Lammetjes huppelen weer vrolijk rond en de narcissen komen uit de grond, het is Lente! Verstuur het lentegevoel met een echte kaart! De allerleukste lentekaarten om iemand op te fleuren of om iemand zonnige lentegroetjes te doen. Maak en verstuur de vrolijkste lentekaarten met lammetjes en tulpen in de mooiste lentetinten. Vier het voorjaar op hallmark.nl. Hoe werkt het? Kies je kaart, schrijf iets persoonlijks, kies de geadresseerde(n) en wij regelen de rest! Misschien kun je ook hele passende kaarten vinden op onze wenskaarten pagina.

Kies een verstuurdatum en verstuur een lentekaart

Onze lentekaarten zijn van de beste kwaliteit en bezorgen altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Heb jij echt last van lentekriebels? Verstuur dan een kaart in (X)XL formaat. Betalen van je kaart is veilig en 100% vertrouwd. Kies zelf een verstuurdatum en bepaal zelf wanneer je wenskaart verstuurd wordt. Lente, eindelijk wordt het weer warmer en tijd om de wijn uit de kast te halen. Heb jij ook zulke leuke lentefoto’s waarmee je een vriend of vriendin direct vrolijk maakt? Ga dan aan de slag met de fotokaarten!

Maak in vier makkelijke stappen je kaart

Vergeet de koude winter, het is namelijk lente! De lente begint op 20 maart en dat merk je meteen. De vogeltjes fluiten luider, bloemetjes komen op en de dagen zijn langer. Pluk de dag en verstuur een zonnige lentekaart! Hallmark heeft een ruime collectie lentekaarten met afbeeldingen van lammetjes, tulpen, vogelhuisjes en narcissen. Van klassieke lentekaarten tot hippe trendy lentekaarten. Eerder opzoek naar een Paaskaart? Bekijk dan eens onze Paaskaarten. Gek op de natuur en de pracht van bloemen? Bekijk dan eens Marjolein Bastin kaarten.