Menu
Nog 3 uur en 10 minuten tot de volgende lichting

Sprookjesboom kaarten - Efteling

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Sprookjes bestaan! Wie weleens in de Efteling is geweest kan dit bevestigen. Klein Duimpje, de Drie Geitjes, Roodkapje en de wolf, Heks en ezel – allemaal wonen ze in en rond het Sprookjesbos in het beroemde attractiepark in Kaatsheuvel. Ben of ken jij iemand die dol op sprookjes is? Dan heeft Hallmark de perfecte collectie wenskaarten voor jou: exclusieve Sprookjesboom-kaarten met alle beroemdste sprookjesfiguren uit de Efteling!

Jij bepaalt de datum, wij zorgen voor de rest

Je Sprookjesboom-kaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd! Jij kiest online je favoriete kaarten uit bij Hallmark.nl en wij versturen de kaarten per post naar het juiste adres. Je hebt zelf geen postzegels meer nodig! Leuk, persoonlijk en eenvoudig. Nooit meer een verjaardag of andere speciale gelegenheid vergeten? Zet dan je kaart alvast klaar door een verstuurdatum te kiezen en Hallmark zorgt ervoor dat je Sprookjesboom-kaart op de juiste dag verstuurd wordt. Betaling van je Sprookjesboom-kaarten is gemakkelijk, vertrouwd en veilig.

Maak en stuur je kaart in 4 eenvoudige stappen

Je buurmeisje, neefje, dochter of oppaskind verrassen met een leuke Sprookjesboom-kaart is heel eenvoudig: Kies je favoriete Sprookjesboom-kaarten, schrijf er een leuke wens op, adresseer en wij sturen de kaarten per post naar de ontvanger. Het is altijd leuk om Sprookjesboom-kaarten te maken en te krijgen. Nog meer leuke wenskaarten voor kinderen zien? Neem dan eens een kijkje bij de kaarten van Looney Tunes of Harry Potter.