1. Home
  2. Magazine
  3. Cadeautips voor haar
Toon alles

De beste cadeautips voor haar!

Wil je je moeder, oma, dochter, vriendin of collega binnenkort een cadeau geven, maar weet je niet wat? Geen zorgen, wij hebben de top cadeaus voor vrouwen per prijscategorie op een rijtje gezet. Zo heb je altijd wat leuks om te geven en tover je een glimlach op haar gezicht!

Cadeautips voor haar

 

Kleine verrassingen voor haar

Leuke cadeaus hoeven absoluut niet duur te zijn. Voor een bedrag van 10 euro kan je haar ontzettend blij maken. Houdt ze van lezen en heeft ze een leuke hobby of onderwerp wat ze interessant vindt? Er is voor elke liefhebberij tegenwoordig wel een passend tijdschrift te vinden. Daarnaast is een tijdschrift ook geschikt voor vele momenten. Gaat ze op vakantie? Dan is een tijdschrift ideaal om op het vliegveld of in het vliegtuig te lezen. Is ze de hele dag druk bezig geweest, dan is het heerlijk om even je zinnen te verzetten en ontspannend in een tijdschrift te bladeren.

 

Geef een overheerlijke chocolade verrassing

Ze zeggen dat liefde door de maag gaat en gelukkig geldt dat ook voor het vieren van vriendschap, het geven van steunbetuigingen en vele andere momenten. Chocolade valt bij iedereen in de smaak! Des te leuker dus om iets van chocolade te geven. Nog specialer als je jouw chocolade verrassing laat personaliseren. Je kan er ook een fotokaartje bij sturen om er zo een persoonlijke stempel aan te geven.

Daag haar uit met een spel

Houdt ze van spelletjes spelen? Geef dan een reis- of kaartspel cadeau! Het leuke is dat het je het spel gelijk kunt uitproberen en zo verzekerd bent van een leuke tijd. Reisspellen zijn de kleinere varianten van het grotere spel, maar zeker niet minder leuk om te spelen. Het voordeel is dat de spellen korter duren, je daardoor het spel vaker kan spelen en overal makkelijk mee naartoe te nemen zijn.

De perfecte middenweg

Organiseer een wijn- of bierproeverij

Houdt ze van een alcoholische versnapering op zijn tijd? Verzorg dan een wijn- of bierproeverij voor haar! Veel heb je er niet voor nodig. Koop een aantal flessen wijn of speciaalbieren, neem glazen mee en een onvergetelijke avond is gegarandeerd! Je kan ook als verrassing alvast de tafel opmaken met versieringen en snacks om haar helemaal versteld te laten staan. Ook leuk om bij te houden na afloop welke wijnen of bieren jullie lekker vonden, zodat je de volgende keer nieuwe smaken kan uitproberen.

Cadeautips voor haar

Doe een beetje ontspanning cadeau

Vrouwen zijn dol op ontspanning en hoe raak je nu meer ontspannen dan met heerlijke verzorgingsproducten? Denk aan een lekkere scrub voor onder de douche, verzorgende douchegel en shampoo of fijn geurende badkristallen. Heeft ze een vast verzorgingspatroon, dan kan je er ook voor kiezen om iets te kopen wat ze regelmatig gebruikt of wat bijna op is. Denk dan aan nagellak, lippenstift, parfums en andere beauty producten.

Ga samen op avontuur!

Je kan er ook voor kiezen om samen een activiteit buiten te ondernemen. Is ze een beetje sportief en niet erg om eventueel in het water te vallen? Huur dan een kano of ga suppen! Het is een leuke manier om een nieuw stuk natuur te ontdekken of een betrouwbare omgeving vanaf een ander perspectief te bekijken. Daarnaast is het ook een gezellige activiteit met veel ruimte om bij te kletsen en je armspieren te trainen. Sportief bezig zijn en gezelligheid in één!

Pak groots uit!

Neem haar mee voor een hapje en drankje

Heeft ze een favoriet restaurant of praat ze al maanden over dat ene barretje? Neem haar daar mee naartoe! Niets is zo leuk als quality time hebben onder het genot van een hapje en drankje. Je kan haar meenemen uit dineren, maar het is net zo leuk om samen te lunchen. Een high tea is ook een leuk cadeau om te geven. Geniet van de service en sfeer in een restaurant of organiseer er zelf een. Als je er zelf een organiseert, kan je je eigen draai aan de hapjes geven. Heeft ze een favoriete keuken of bepaalde tapas waar ze dol op is? Verwerk die dan in jouw zelfgemaakte high tea!

Creëer samen een blijvende herinnering

Wil je iets geven wat ze altijd bij zich kan dragen? Koop een ring, armband of ketting en laat die graveren! Je kan sieraden laten graveren met een korte tekst, foto of zelfs vingerafdruk. Je kan er ook gelijk een gezellig uitje van maken door haar mee te nemen naar de juwelier. Of koop allebei dezelfde ring, armband of ketting en laat die graveren, zodat jullie passende sieraden hebben.

🎁 Tip. Wat voor cadeau je ook koopt en uit welke prijscategorie het komt, zolang je het persoonlijk maakt, is het altijd goed! Dit kan je bijvoorbeeld doen door er een gepersonaliseerde wenskaart bij te geven. Creativiteit wordt altijd beloond!


Stuur een persoonlijke wenskaart!