1. Home
  2. Magazine
  3. Magazine categorie kerst
  4. Grappige kerstwensen met een gezonde dosis humor

Grappige kerstwensen met een gezonde dosis humor.

Kerst is de perfecte tijd van het jaar om iemand een wens te sturen of om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het is simpel om hier een standaard stukje tekst over te schrijven maar hoe leuk is het als je iemand aan het lachen krijgt met je boodschap? Soms moeten we alles misschien eens wat minder serieus nemen en iemand verrassen met een kerstkaart waar grappige kerstwensen op zijn geschreven. Je maakt iedereen blij met een kerstkaart maar misschien nog net een beetje blijer met een grappige kerstwens. Tover een glimlach op het gezicht van een ander!

Kom maar door met die grappige kerstwensen

En wat schrijven we dan voor grappige kerstwensen Kerst tekst op zo’n kaart? Wij hebben wat leuke inspiratie voor je op een rijtje gezet!

"Jij hebt ballen! Ideaal om je kerstboom mee te versieren. Trots op alles wat je bereikt hebt dit jaar!"

"Waarschijnlijk zien jouw goede voornemens er weer hetzelfde uit als de laatste keer: ze bestaan niet. Gelukkig nieuwjaar!"

"Ik voel me soms net een kerstelf, cadeaus inpakken voor andere, maar niets voor mezelf."

"Ik heb op jouw bankrekening 365 dagen geluk, avondjes uit, blunders en heel veel plezier gestort. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!"

Grappige kerstwensen

 

Grappige korte kerstwensen

Misschien wil je naast het schrijven van een grappige kerstwens ook nog ruimte overhouden in de kaart voor andere teksten of in de vorm van grappige kerstwensen afbeeldingen. Je hoeft natuurlijk niet je hele kaartje vol te schrijven met een grappige boodschap maar je kunt dit ook in het kort doen!

"Een wijze kerstman zei ooit: zorg dat je tijdens de feestdagen met gezelligheid strooit’."

"Een sprankelende kerstwens voor mijn allerleukste lievelingsmens!"

"Bijna alle kerstwensen lijken op kerstbomen, ze zijn afgezaagd."

"Hohoho, jij krijgt al mijn liefde cadeau!"

Bekijk ons aanbod kerstcadeaus

Filmpjes, afbeeldingen en grappige muzikale kerstwensen

Is een traditionele kerstkaart sturen niets voor jou? Denk er dan eens aan om grappige kerstwensen filmpjes te maken. Trek je foute kersttrui aan en zing op je aller hardst mee met Mariah Carey of spreek één van de bovenstaande kerstwensen in terwijl je bij de kerstboom zit met je kerstmuts op. Wil je liever zelf niet in beeld? Er staan zat filmpjes op internet waar vast een grappige kerstwensen video voor je tussenstaat. Stuur deze video via Whatsapp of gooi deze grappige kerstwensen Facebook op!

Je kunt grappige afbeeldingen op internet vinden om online te versturen maar je kunt natuurlijk ook een leuke foto kerstkaart maken met een grappige foto van jou, je gezin of van je huisdier. Schrijf er een kerstwens op en het kaartje is compleet!

Tips bij het schrijven van een kerstwens

  • Maak het persoonlijk! Is er misschien iets dat jullie het afgelopen jaar samen hebben meegemaakt zoals een mooie vakantie, een gezellig avondje uit of een grote blunder? Schrijf over deze herinnering en je maakt het super persoonlijk. Zijn jullie het afgelopen jaar niet veel samen geweest? Schrijf dan een leuke boodschap over het nieuwe jaar dat komen gaat.
  • Weet hoe ver je kunt gaan met je grapjes. Waarschijnlijk schrijf je andere grappige kerstwensen voor vrienden dan voor je opa en oma.
  • Hoe gek of grappig je tekst ook is, sluit de kaart altijd af met een warme groet.
  • We begrijpen dat je na het schrijven van die grappige kerstwens meteen de envelop dicht wil plakken en op de bus wil doen, maar vergeet uit enthousiasme niet je naam op de kaart te schrijven.

Bekijk ons aanbod kerstkaarten

Grappige kerstkaarten

 

Met een gezonde dosis humor en leuke grappige kerstwensen maak je de kerstdagen nóg leuker voor de mensen je om je heen. Stiekem is de voorpret die je zelf hebt bij het schrijven van zo’n kerstwens al hilarisch. Wij weten in ieder geval zeker dat het door jou geschreven kaartje sowieso gaat opvallen tussen alle kerstkaarten van de ontvanger. Kun je nog wel wat meer grappige kerstinspiratie gebruiken? Bekijk dan onze inspiratieteksten. Heel veel succes en plezier bij het schrijven van jouw grappige kerstwensen!


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;