1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie verjaardag
 4. 60 jaar verjaardag: de leukste manieren om het te vieren!

Gefeliciteerd met je 60e verjaardag! Dit is een bijzondere leeftijd die om een goed feestje vraagt. Vanaf je 60e staan er weer een hoop nieuwe gebeurtenissen op je te wachten. Misschien ga je ergens in de komende jaren wel met pensioen of vind je het tijd om de reis van je dromen te gaan maken. En wat dacht je van de seniorenkortingen die je krijgt? Wat er in de komende jaren ook mag gaan gebeuren, dit nieuwe levensjaar moet gevierd worden.

60 jaar! Leuke tips en ideeën om het te vieren

Wauw, 60 jaar gefeliciteerd! Wil je een uitbundig feest vieren of houd je het liever intiem? Ben je er nog niet helemaal uit? Wij hebben tips en ideeën verzameld die je helpen bij het maken van die keuze.

 1. Feest 60 jaar: vier je verjaardag groot!

  Zie jij het zitten om een groot 60 verjaardag feest te vieren? Let’s go! Je kun een feest op verschillende manieren vieren. Vier je het lekker thuis? Of huur je liever een zaaltje af zodat je iedereen kan uitnodigen, en geen last hebt van de rommel thuis? Dit is al een goed punt om over na te denken.

  Themafeest

  Vier je 60ste verjaardag met een themafeest. Bij 60 jaar hoort de kleur paars. Hoe leuk is het om dit thema te kiezen voor je feestje? Vraag je gasten om kleding in deze kleur aan te trekken en versier de boel met paarse ballonnen en slingers. Een ander toepasselijk thema om je verjaardag te vieren is het jaartal waaruit je komt. Wat voor kleding werd er toen gedragen? Welke hapjes werden er gegeten op verjaardagen en welke muziek was populair? Allemaal dingen om in het feest door te voeren.

  Barbecue feest

  Ben jij in de zomer jarig? Vier een tuinfeest en steek de barbecue gezellig aan. Dit is misschien niet het meest originele idee maar wel leuk voor jong en oud. Maak het (met een grote groep mensen) vooral niet te moeilijk. Grill een hamburgertje en wat groente, maak salades en stokboord, en iedereen is tevreden.

  Tip: tegenwoordig zijn er bedrijven die alles van A tot Z voor een barbecue regelen. Zij brengen het vlees, salades, servies, bestek en de barbecue zelf. Na het feest nemen ze alles weer vuil mee. Je hoeft dus ook niet af te wassen.

 2. Vier je verjaardag tijdens een cruise

  Even helemaal bijkomen? Het is mogelijk tijdens een cruise, want hier wordt alles voor je geregeld. Er zijn verschillende restaurants aan boord, er zijn leuke activiteiten te doen, je wordt van A naar B gebracht en je ziet heel veel moois onderweg. Ga samen met je partner of beste vriend(in) dit avontuur aan en geniet van je 60e verjaardag!

 3. Geef een verjaardagsbrunch op een unieke locatie

  Brunchen saai? Welnee, niet als je het op een unieke locatie doet! Nodig je dierbaren uit en trakteer op een overheerlijke brunch. En nee, niet in dat restaurant om de hoek waar de tijd al 20 jaar stilstaat, maar op een originele plek. Denk aan de SS Rotterdam, de Euromast, een beachclub, in een grot of in de dierentuin.

 4. Verjaardag 60 jaar: maak een rondvaart

  Als je zestig jaar wordt, mag je verjaardag best een beetje anders dan normaal gevierd worden. Wat dacht je van een verjaardag on tour? Huur een boot in je favoriete stad en vaar met je gasten langs alle mooie plekken van de stad. Als je een grote familie of vriendengroep hebt is een rondvaartboot ideaal. Iedereen kan mee, het is voor jong en oud, er is eten en drinken aan boord, het duurt meestal geen hele dag en je hebt geen rommel in huis. Wij zien alleen de voordelen hoor! Jij?

 5. Proost op je verjaardag tijdens een citytrip

  Als jij graag je verjaardag samen met je partner, kind(eren) of beste vriend(in) viert, dan is je 60e verjaardag een mooie gelegenheid om een stedentrip te gaan maken. Is er een stad die je altijd al heb willen zien? Ga erheen met je dierbaren en geniet van het samenzijn en de andere omgeving. Proost tijdens deze citytrip met elkaar op dit nieuwe levensjaar!

Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten 60 jaar

MAGAZINE 60 jaar 2

Hoe verras je iemand die 60 wordt?

Ben jij niet degene die jarig is, maar wil je iemand anders verrassen die binnenkort 60 jaar wordt? Wij hebben leuke 60 jaar verjaardag ideeën verzameld waar je de jarige een onvergetelijke dag mee kunt bezorgen. Wordt je eigen vrouw of man 60 jaar? Wordt één van je ouders 60? Of je beste vriend of vriendin? Dan is het aan jou om de jarige in het zonnetje te zetten. Je verrast hem of haar sowieso met een persoonlijk kaartje en een XL cijferballon met het getal 60! Daarnaast kun je nog heel veel andere leuke dingen doen om de jarige te verrassen. Je leest het hier!

Verjaardag vrouw 60 jaar

Misschien vind je het lastig om iets te bedenken waar je de jarige dame mee kunt verrassen. Wij helpen je natuurlijk graag! Wij hebben een selectie met 60 jaar verjaardag ideeën vrouw voor je gemaakt.

Leuke ideeën verjaardag 60 vrouw:

 • Maak met elkaar een culinaire fietstocht
 • Ga een avondje dineren en feesten bij Crazy Piano’s in Scheveningen
 • Regel kaartjes voor een theatervoorstelling of concert

Verjaardag man 60 jaar

Voor mannen lijkt het soms wel extra lastig om iets leuks te bedenken. Wij hebben een selectie met 60 jaar man verjaardag ideeën gemaakt, waarvan hij gegarandeerd een glimlach op zijn gezicht krijgt.

Leuke ideeën verjaardag 60 man:

 • Regel een bierproeverij voor de jarige
 • Geniet van een dagje in de natuur op een fluisterboot
 • Verras de jarige met een dagje rijden in een oldtimer

Hopelijk heb je een flinke dosis inspiratie gekregen na het lezen van deze blog. Op welke manier jij je verjaardag ook gaat vieren, het belangrijkste is dat het bij je past en dat je ervan geniet met je dierbaren. Maak er een onvergetelijke dag van!

Bekijk ons aanbod verjaardagscadeaus

MAGAZINE 60 jaar

 

Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;