1. Home
  2. Over Hallmark
  3. Persberichten
  4. Exclusieve samenwerking tussen Hallmark en IENS voor de nieuwe Hallmark Verwenkaart

Exclusieve samenwerking tussen Hallmark en IENS voor de nieuwe Hallmark Verwenkaart 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 21 maart 2016

De Hallmark Verwenkaart. Zo heet de nieuwe cadeaukaart van Hallmark waarmee Nederland voortaan familie, vrienden, geliefden of andere belangrijke relaties heel persoonlijk kan verrassen. De leukste invulling van het verwenmoment, ligt met de Hallmark Verwenkaart bij de ontvanger zelf.  

De Hallmark Verwenkaart is er in zes populaire categorieën: Eten & Drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek en Cadeau & Wonen. Altijd leuk, om een cadeau te geven in de categorie waar de ander van houdt. Dat maakt het extra persoonlijk. Heeft de filmfreak toevallig nét even geen zin in een bioscoopbezoek, dat is met de Hallmark verwenkaart geen enkel probleem. Met de gegeven cadeaukaart mag je niet alleen binnen de gekozen categorie, maar ook binnen de vijf andere categorieën naar hartenlust shoppen. Met nu al zo’n 20 duizend cadeaus om uit te kiezen, en vele die volgen, pakt dat altijd goed uit.

IENS bepaalt het keuzemenu voor Eten & Drinken 
Het verwengehalte van de Hallmark Verwenkaart wordt sterk bepaald door de kwaliteit die de aangesloten partners leveren. Daar zijn dus hoge eisen aan gesteld. Voor de categorie Eten & Drinken bijvoorbeeld, is een exclusief contract met IENS gesloten: de grootste restaurant- en reserveerwebsite van Nederland. De leukste en lekkerste adressen krijgen zo een plek binnen het keuze menu van de Hallmark Verwenkaart. Dat staat garant voor een verrassend lekker avondje uit. Check voor de partners in andere cadeau categorieën de website www.hallmark.nl/verwenkaart

Te koop bij The Read Shop én online op Hallmark
Op 21 maart start Hallmark met de uitlevering aan de eerste winkels. The Read Shop loopt daarin voorop. De keten heeft een landelijke dekking en sterke reputatie onder een loyale klantenkring, waardoor er snel een realistisch beeld komt van de animo voor de Hallmark Verwenkaart. Ook de andere vaste retailpartners willen de Hallmark Verwenkaart graag in hun assortiment opnemen. Zij volgen snel. Daarnaast is de Hallmark Verwenkaart vanaf 23 maart ook te koop op: www.hallmark.nl/cadeau/verwenkaart.

Hallmark Verwenkaarten

Ondertekening van het contract door Niels Keizer, directeur IENS en Jan Willem Koch, Managing Director Hallmark Cards Continental Europe, voor een exclusieve samenwerking binnen de categorie Eten & Drinken van de Hallmark Verwenkaart.