Echtvereniging / Trouwdag kaarten - 60 jaar | Diamant

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Het 60-jarige huwelijk is een mijlpaal voor elk echtpaar. Vier dit huwelijksgeluk mee en verstuur wenskaarten wanneer een echtpaar 60 jaar getrouwd is. Kies online een kaart uit voor het diamanten huwelijk en schrijf je persoonlijke tekst aan de binnenkant van de kaart. Hallmark zorgt ervoor dat de trouwdag wenskaart voor 60 jaar huwelijk per post verstuurd wordt wanneer jij dat wilt. Een huwelijkskaarten maken en sturen is makkelijk en leuk Bij Hallmark.

Je kaart voor het 60-jarige huwelijk snel bezorgd

Je trouwkaart voor het 60-jarige huwelijk voor 19.30 uur gemaakt = morgen al bezorgd! Hoe werkt het precies? Kies een kaart uit de collectie, schrijf een boodschap, adresseer en betaal. Weet je wanneer het echtpaar hun 60-jarige huwelijksjubileum viert? Vergeet geen attente kaart te sturen en zet je kaart nu alvast klaar. Wij versturen je kaart wanneer jij dat wilt. Wel zo gemakkelijk.

Verras het echtpaar met een kaart in XL formaat

Wil je het echtpaar groots verrassen op het 60-jarige huwelijk? Stuur een kaart in XL formaat en zorg voor écht leuke post op de deurmat! Weet je niet precies hoeveel jaar het echtpaar getrouwd is? Stuur dan een Algemene trouwdag kaart bij Hallmark. Je kunt ook kiezen uit kaarten voor de volgende huwelijksverjaardagen: 25-jarige huwelijkskaarten of 50-jarige huwelijkskaarten.