Verjaardagskaarten

Binnenkort iemand jarig? Verras de jarige met écht leuke verjaardagspost en verstuur de perfecte kaart voor iedere verjaardag. Wie bezorg jij een feestje in de brievenbus?

Extra bijzondere kaarten!

Alle cadeaus zijn altijd inclusief kaart!

Alle cadeaus zijn altijd inclusief kaart!

Een feest in de brievenbus!

Wij van Hallmark verrassen wereldwijd iedere dag vele jarigen met een verjaardagskaart. En dat doen we al meer dan 100 jaar! En met al die ervaring maken wij leuke, kwalitatieve en bovenal feestelijke wenskaarten voor alle jarigen. Hier vind je een zeer ruime collectie verjaardagskaarten voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens. De felicitatiekaarten verjaardag variëren van hippe tot grappige kaarten en van klassieke kaartjes tot aan fotokaarten verjaardag. Binnenkort een jarig in het midden? Bestel dan nu jouw kaart online en bezorg de jarige jet of job in jouw omgeving een fantastische dag. Het feestje begint al in de brievenbus!

Maak je verjaardagskaart extra persoonlijk

We kunnen de jarigen niet altijd een bezoekje brengen, maar met onze felicitatiekaarten verjaardag ben je er toch een beetje bij. Het schrijven van de juiste tekst op een kaart kan dan soms best lastig zijn. Daarom helpen we je op onze verjaardag inspiratiepagina graag op weg met Kant-en-klare teksten en leuke tips voor jouw kaart verjaardag. Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag met foto’s van jou en de jarige. Maak dan een eigen ontwerp. Alles dus om de jarige in het zonnetjes te zetten met de allerleukste verjaardagskaart. En wist je dat je onze kaarten tot een jaar vooruit kan plannen. Super handig!

Verjaardagskaarten voor elke leeftijd

Iedere verjaardag is uniek, maar er zijn verjaardagen waarop je net even extra uit willen pakken. De eerste verjaardag van je neefje, je dochter die 18 jaar wordt, je tante die sarah ziet of opa die al 80 jaar in jullie midden is. Om deze bijzondere leeftijden te vieren kun je een wenskaart uit onze speciale collectie met leeftijdskaarten bestellen. En als je echt groots uit wil pakken, dan kan je ook een kaart verjaardag met een cadeau versturen. Een feestelijke heliumballon, een prachtige bos bloemen of een flesje drank om te proosten op dit bijzondere moment. Met Hallmark wordt iedere verjaardag een onvergetelijke dag!