1. Home
 2. Cadeau
 3. Houten Speelgoed Brandweerwagen

Houten Speelgoed Brandweerwagen

14,99 Excl. 5,99 verzendkosten
voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Tatuuu Tatuuu, daar komt de brandweer aan! Houten speelgoed stimuleert de fantasie en de fijne motoriek bij jonge kinderen. Daarom is dit het perfecte cadeau bij een geboorte van een broertje of zusje, voor een verjaardag of gewoon zomaar. Het is leuk om samen te doen met een ouder of verzorger en kan meegenomen worden op reis. Hiermee geef je een duurzaam cadeau dat doorgegeven kan worden van kind op kind en waar zelfs een volgende generatie mee zal spelen. Extra leuk: stuur een kaart mee waarop je jouw persoonlijke woorden schrijft. Zo maak je jouw verrassing extra speciaal.

Specificaties

EAN: 4020972110756
100% FSC hout
Merk: Smallfoot
Gemaakt in Duitsland
Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar
Altijd onder toezicht van een volwassene gebruiken

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Bloemen
  Als je op werkdagen voor 19:45 uur hebt besteld, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bij de ontvanger worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden kunnen afwijken.

  Ballonnen
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw ballon veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een ballon bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen ballonnen geleverd in Nederland en België.

  Drankcadeau, beauty cadeau en chocoladecadeau
  We zetten ons iedere dag maximaal in om jouw cadeau veilig en op tijd te bezorgen. Als je voor 22:00 uur een cadeau bestelt, wordt deze de volgende dag bezorgd. Op zondag worden geen cadeaus geleverd in Nederland.

  Voor alle informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld een chocoladetelegram), wordt deze bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt dit niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.
14,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;