;

Meest verstuurde e-cards

32 e-cards

32 e-cards


Zoek jij een passende kaart om jouw persoonlijke bericht over te brengen? Op deze pagina vind je de meest populaire e-cards. Deze e-cards worden het meest verstuurd en vallen gegarandeerd in de smaak bij de ontvanger. In deze categorie vind je allerlei e-cards voor talloze gelegenheden. Je kunt de e-cards ook per gelegenheid bekijken. Kies je e-card nu en laat hem direct bezorgen!

E-cards 24/7 maken, versturen en ontvangen

Stuur een e-card en ontdek de vele voordelen. Een e-card is heel gemakkelijk te versturen en bovendien gratis. Kies jouw favoriete e-card, schrijf een persoonlijke boodschap, vul het e-mailadres van de ontvanger in en kies zelf de verstuurdatum. E-cards kun je direct versturen of alvast klaar zetten voor een datum naar keuze! Handig voor een drukke periode. Maak een e-card en ervaar zelf het gemak!

Voor al je kaarten ga je naar Hallmark.nl!

Hallmark bestaat al meer dan 100 jaar en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alle kaarten en alle e-cards zijn van de beste kwaliteit. De e-cards zijn 100% veilig. Wil jij online iemand verrassen met een echte kaart in de brievenbus? Vanaf € 1,59 (excl. portokosten) ligt er een echte kaart in de brievenbus van de ontvanger. Op zoek naar e-cards voor een bepaalde gelegenheid? Bekijk eens de categorie verjaardag algemeen, beterschap of liefde.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.