Houtenkaarten_header_mobile Houtenkaarten_header_tablet

Houten kaarten

Originele en duurzame kaarten van écht hout incl. kaartstandaard. Hou(t) de emotie vast en verras met een blijvende herinnering!

Kies je houten kaart >

Personaliseer je eigen houten kaart!

Je kunt onze houten kaart personaliseren met jouw eigen tekst, foto en leuke decoraties. Jouw ontwerp wordt gedrukt op gerecycled hout. Wie ga jij verrassen met een blijvende herinnering op de deurmat?

Bekijk alle houten kaarten


70% gerecycled materiaal

Fotokaart verjaardag

De houten kaart bestaat uit 70% gerecycled materiaal, en is ook nog eens heel duurzaam.

Inclusief kaartstandaard

Fotokaart verjaardag

Altijd inclusief kaartstandaard zodat je kaart een blijvende herinnering wordt. Prijs excl. verzendkosten.

100% tevredenheidsgarantie

Fotokaart verjaardag

Alleen het allerbeste is goed genoeg en daarom leggen wij de lat heel hoog, net zo hoog als de bomen reiken.

De mooiste kaarten gemaakt van echt hout

Nieuw bij Hallmark; houten (wens)kaart gemaakt van echt hout. Ondanks dat we niet altijd fysiek bij elkaar zijn, kunnen we onze emoties nu delen met een houten kaart. Of er nu hoogtepunten en bijzondere momenten zijn die je samen wil vieren, je iemand wil steunen in een moeilijke periode, of je iemand wil bedanken voor de bijzondere band die jullie hebben. Wat je ook wil zeggen, met de bijgeleverde kaartstandaard is onze houten kaart een blijvende herinnering. Onze designers hebben met hun jarenlange ervaring prachtige ontwerpen gemaakt speciaal voor op hout. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, nieuwe woning of de geboorte van een baby. Kies nu jouw houten kaart en hou(t) elkaar vast.

Houten kaarten met een natuurlijke uitstraling

Hout is een natuurproduct en geeft daardoor niet alleen een natuurlijke, maar ook een hele warme uitstraling. Ideaal om jouw lieve wens of groet over te brengen. Bovendien is hout een materiaal dat heel erg goed gerecycled kan worden. Onze houten kaarten bestaan dan ook voor 70% uit gerecycled materiaal. Bij alle kaarten van hout wordt er kosteloos een bijpassende kaartstandaard meegeleverd zodat je de kaart een mooie plek in huis kunt geven. . Zo kan de ontvanger eindeloos genieten van jouw mooiste creatie!

Op werkdagen voor 22.00 besteld = morgen bezorgd

Heb jij een leuke kaart van hout gevonden waarmee je iemand wil verrassen? Maak je kaart in enkele simpele stappen helemaal af. Je kunt de kaarten voorzien van eigen tekst en leuke decoraties. En als je jouw kaart op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, dan wordt de verrassing morgen al bezorgd. Je kan je kaarten natuurlijk ook altijd van te voren inplannen en zelf een bezorgdatum kiezen. Helaas is het nog niet mogelijk om de kaarten buiten Nederland te versturen. Wil je iemand verrassen met een andere kaart? Bekijk dan ons grote assortiment wenskaarten.