Christelijke kerstteksten

De mooiste religieuze teksten voor op je kerstkaart vind je bij Hallmark. Voeg een van deze christelijke teksten toe aan je kerstkaart en verras met de mooiste wensen.

Laten we de liefde van Jezus verspreiden als kerstlichtjes in de wereld. Zalig kerstfeest!

Laten we met kerst niet alleen cadeautjes uitwisselen, maar ook dankbaarheid, vergeving en de liefde die Jezus ons heeft getoond.

Jezus is het licht van onze kerst, de vreugde van ons hart en de hoop van onze wereld.

Want bij u is de bron van het leven, door uw licht zien wij licht. Toon aan uw getrouwen gedurig uw liefde, aan de oprechten van hart uw gerechtigheid. Psalm 36:10-11

Vandaag is in de stad van David jullie redder geboren. Hij is de messias, de Heer. Lucas 2:11

De stilte van kerst maakt ons oprecht dankbaar voor het voorbije jaar. Het onbekende van nieuwjaar geeft hoop met God in ons midden.

Veel warmte met kerst, vertrouwen en gezelligheid voor het nieuwe jaar. Veel liefde en geborgenheid zoals Jezus ons heeft voorgeleefd.

‘Eer aan God in de hoogste hemel en vrede op aarde voor alle mensen die hij liefheeft.’ Lucas 2:14

De hoop van de wereld begint met kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Zalige kerstdagen.

Met Jezus bij ons vieren we kerst onder familie. Kerstklokken luiden en de nachtmis nodigt ons uit. Gelukkige kerstdagen gewenst.

Met de kerstdagen kun je opnieuw beginnen, het is de tijd van nieuwe dingen. Jezus werd geboren en bracht het licht, ook nu nog houden we dat in zicht.

Een kaarslichtje nog zo klein, toch verlicht het de hele kamer waar wij in zijn. We wensen jou, en hen die jou omringen, gezegende kerstdagen met elkaar.

Religieuze kerstkaarten

Een mooi en liefdevol gebaar versturen?

; ;