Condoleancekaart - Huisdieren

Laat weten dat je er voor ze bent. Stuur een passende condoleancekaart en leef mee met de nabestaanden.

Filter op categorie

Dierenverdriet? Betuig medeleven met een rouwkaart

Een dier overleden? Stuur de nabestaande van het dier een attente rouwkaart dieren. Alle online gemaakte rouwkaarten dieren worden per post verstuurd. Het overlijden van een kat, hond, konijn of paard is een verdrietige gebeurtenis voor het baasje van het dier. Leef mee en stuur een oprechte rouwkaart dieren. Hallmark heeft passende rouwkaarten die speciaal geselecteerd zijn voor het overlijden van dieren. Ben je op zoek naar een ander soort kaarten? Neem dan even een kijkje bij onze andere wenskaarten.

Maak de condoleancekaart persoonlijk

Je condoleancekaart dieren voor 21.00 uur gemaakt = vandaag nog verstuurd! Hoe werkt het? Kies een kaart die past bij het overleden dier, schrijf het baasje een lieve boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je kunt je condoleancekaart dieren direct of op een later tijdstip laten versturen. Kies zelf een verstuurdatum en wij versturen de kaart wanneer jij dat wil.

Onze rouwkaarten zijn van de beste kwaliteit

Alle Hallmark-kaarten zijn van de beste kwaliteit. Dat is een prettige gedachte, vooral wanneer je weet dat rouwkaarten lang bewaard worden. Het overlijden van een (huis)dier kan grote impact hebben. Wees attent en laat weten dat je aan het baasje denkt met een échte kaart. Bekijk ook onze sterkte kaarten of herinneringskaarten.