Eigen ontwerp

De leukste ballonnen nu € 9,95

Hoe werkt het?

1. Kies een kaart naar keuze.
2. Voeg een ballon toe aan je bestelling. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met écht leuke (lucht)post!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Je eigen foto’s als wenskaart versturen?

Dubbele fotokaarten maak en verstuur je gemakkelijk online. Maak je unieke fotokaart thuis op de bank, of aan de keukentafel en wij bezorgen deze per post. Maak je dubbele fotokaart onbezorgd online en wij regelen alles voor je! Je hoeft dus nooit meer op zoek naar postzegels of een brievenbus. Dat is makkelijk! Je dubbele wenskaart met foto voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd.

Hoe werkt het maken van een fotokaart?

Het maken van een kaartje met je leukste foto’s is een fluitje van een cent. Upload je foto’s en je kunt direct aan de slag. Het werkt als volgt; kies de indeling van je dubbele fotokaart, upload je leukste foto’s en schrijf een leuke tekst, kies de ontvanger(s) van je kaart en kies een verstuurdatum. Wij versturen je fotokaart wanneer jij dat wil. Je kunt je foto’s zowel op de voorkant als aan de binnenkant van je échte kaart plaatsen. Tip: Maak je foto wenskaarten extra persoonlijk met een kader en decoraties. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze fotokaders gefeliciteerd of de fotokaders Groetjes uit.

De allermooiste fotokaarten maak je zelf!

Unieke dubbele kaarten met je eigen foto zijn leuk om te versturen en te ontvangen. Fotokaarten zijn een blijvende herinnering en krijgen een mooi plekje in huis bij de ontvanger. Een setje dubbele fotokaarten met je eigen foto’s thuis ontvangen? Stuur je gemaakte fotokaarten met enveloppen en bij te bestellen postzegels als setje naar jezelf. Zo weet je zeker dat je altijd een leuke kaart bij de hand hebt. Handig en super leuk! Wist je dat je ook ansichtkaart fotokaarten kunt versturen?