Herfstkaarten

Herfstkaarten online maken en versturen.

 

Kaarten per pagina:

Herfstkaarten maken en versturen doe je online

Verstuur je échte kaart met gekleurde herfstbladeren en laat deze door Hallmark per post bezorgen in het herfstseizoen. Kies je favoriete kaart uit de herfstcollectie, schrijf een persoonlijke boodschap en adresseer je kaart. Kies zelf de verstuurdatum van je herfstkaarten en wij regelen de rest. Naast deze collectie hebben wij nog veel meer wenskaarten.

Vanaf de bank kaarten sturen

Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor het kopen van een toepasselijke kaart voor de herfst of op zoek te gaan naar een brievenbus. Hallmark heeft een uitgebreide collectie herfstkaarten met afbeeldingen van herfstbloemen, paddenstoelen en bladeren. De dagen worden weer langer, de natuur laat haar kleuren zien en de herfstvakantie komt eraan. Het is weer herfst! Online herfstkaarten maken en per post laten versturen is leuk, gemakkelijk en snel. Een leuke foto gemaakt in de herfstvakantie? Verstuur dan fotokaarten met je eigen foto.

In vier stappen je herfstkaart sturen

De herfst of het najaar begint officieel op 21 september. Betaling van je wenskaarten is altijd veilig op Hallmark.nl. Maak en verstuur in vier stappen je eigen kaarten voor de herfst. Ga aan de slag! Bekijk ook eens onze winterkaarten en zomerkaarten.