Menu
Nog 14 uur en 17 minuten tot de volgende lichting

Huwelijkskaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Bekijk alle huwelijkskaarten en trouwkaarten


Op zoek naar populaire huwelijkskaart? Vind jij het lastig om de meest perfecte huwelijkskaart te kiezen? Hallmark heeft de meest verstuurde huwelijkskaarten in de collectie favorieten opgenomen. Je kunt je huwelijkskaart direct versturen of op een door jou gekozen datum. Je huwelijkskaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

Verstuur je huwelijkskaart in vier stappen

Je vind hier de mooiste huwelijkskaarten die je online maakt en per post laat versturen. Kies je favoriete huwelijkskaart, geef de geadresseerde(n) door en kies zelf de verstuurdatum van je huwelijkskaarten. Dan zorgen wij ervoor dat je kaart op de dag van het huwelijk verstuurd wordt. Je hoeft dus niet meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Dat doen wij voor je.

Betaling vindt plaats in een veilige omgeving

Het online versturen van je huwelijkskaarten was nog nooit zo gemakkelijk. Verstuur de mooiste huwelijkskaarten vanuit je luie stoel waar dan ook ter wereld. De betaling vindt plaats in een uiterst betrouwbare en veilige omgeving. Snel en gemakkelijk. Bekijk ook eens onze Algemene huwelijkskaarten, Verlovingskaarten,Ondertrouwkaarten en trouwkaarten om mensen uit te nodigen op je trouwdag.