Moederdag kaart

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Lieve moederdagkaarten voor de liefste moeders

Moederdagkaarten maak je gemakkelijk online, waarna deze per post bezorgd worden. Verras je moeder, oma of andere lieve moeders op Moederdag met het leukste Moederdag cadeau: een echte moederdagkaart via Hallmark.nl. Hoe werkt het? Kies je favoriete Moederdag kaart uit de ruime collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, geef de geadresseerde(n) door en Hallmark regelt de rest! Wil je nog wat inspiratie voordat je een keuze maakt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere wenskaarten.

Een moederdagkaart plus een cadeau

Het ontvangen van een kaart is al een Moederdag cadeau op zich, maar je maakt je moederdagkaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje voor moeder. Moederdag is altijd op de tweede zondag van mei. Bang om Moederdag te vergeten? Zet je kaart nu alvast klaar en kies zelf de verstuurdatum van je moederdagkaart. Kies uit kaarten met teksten als ‘Fijne Moederdag’, ‘Super Mam’ en ‘I love mama’. Je moeder verrassen met een bloem, bonbons of heel veel andere leuke cadeaus? Bekijk ze hier.

Extra groot verrassen? Stuur een XL of XXL kaart

Wil jij je moeder een extra grote verrassing bezorgen op Moederdag? Verstuur dan een (X)XL kaart. In vier gemakkelijke stappen maak en verstuur je jouw moederdagkaartje online. Betalen van je moederdagkaart is veilig en 100% vertrouwd. Moederdag is de dag om je moeder te verwennen en in het zonnetje te zetten met een echte Hallmark kaart. Meer kaarten bekijken? Zie ook onze vaderdag kaarten en bedankkaarten.