Nieuwe woning - Verhuisd

Op zoek naar verhuiskaarten voor familie, vrienden of goede bekenden? Bij Hallmark vind je een uitgebreide collectie om iemand te feliciteren met zijn of haar nieuwe huis.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

nieuwe woning verhuiskaart - nieuwe-woning-tekst-editable
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

nieuwe woning verhuiskaart - a-new-home-all-about-gus-beer
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

De leukste verhuiskaarten om te feliciteren

Een nieuw huis is voor velen het begin van een nieuwe periode. Daarom hebben we bijvoorbeeld kaarten in onze collectie opgenomen voor jongeren die op kamers gaan of hun eerste huis kopen en voor stelletjes die wegens gezinsuitbreiding groter gaan wonen. Voor stellen die gaan samenwonen of emigreren hebben we zelfs een speciale collectie kaarten. Zo heeft Hallmark voor iedereen die verhuist een toepasselijke felicitatiekaart.

Vier een nieuw huis met een verhuiskaart

Een nieuw huis moet gevierd worden. Een felicitatie is dan zeker op zijn plaats. Met een kaartje ben je al heel attent, maar denk er ook eens aan om een fles wijn of champagne mee te sturen. Of misschien een mooie bos bloemen voor op de nieuwe salontafel. Bij Hallmark maak je jouw felicitaties extra bijzonder door een cadeau mee te sturen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: we hebben voor ieder budget en ieder persoon een passend cadeau. Wil jij je kaart en cadeau zo snel mogelijk laten bezorgen? Zorg er dan voor dat je bestelling voor 21.00 uur bij ons binnen is. Dan bieden we je bestelling nog dezelfde dag aan bij PostNL.

Verstuur je verhuiskaart gemakkelijk en snel

Je wenskaarten maak je online in een handomdraai. Maak je keuze uit de uitgebreide collectie kwaliteitskaarten van Hallmark. Schrijf je persoonlijke boodschap en versier je kaart aan de binnenzijde met onze vrolijke decoraties. Vul het nieuwe adres van de kersverse woningbezitter in en reken af in de veilige betaalomgeving van Hallmark. Kies voor eenmalige machtiging, betaling via iDeal, Mastercard of Visa. Wij zorgen vervolgens voor een feestelijke felicitatie in de brievenbus!