Verjaardagskaarten man - Grappig

Ken jij een jarige man met veel humor die een kaartje met humor wel kan waarderen? Maak nu heel gemakkelijk online grappige verjaardagskaarten voor een man en laat deze per post versturen.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart man - vintage
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - dikke-verjaardagskus-van-een-koe
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

verjaardagskaart man - verjaardag-man-humor-als-je-dit-ziet-op-de-ochtend-na-je-verjaardag
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart man - verjaardagsselfie-dasschrikken
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - shoebox-happy-birthday-from-both-of-us
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Grappige verjaardagskaarten vind je hier

Weet jij niet zeker om welke humor een man kan lachen? Wij helpen je graag. De collectie grappige verjaardagskaartjes voor mannen is speciaal geselecteerd voor de jarige job met humor. Je grappigste kaart voor 21.00 uur gemaakt? Dan gaat jouw grappige verrassing vandaag nog met de post mee.

Verstuur je grappige verjaardagskaart voor een man in vier stappen

Wist je dat je vanuit je luie stoel overal ter wereld een verjaardagskaart vol humor kunt sturen? Eenvoudig, leuk en snel. Kies je favoriete kaartje met humor, schrijf iets grappigs en adresseer. Bepaal zelf de verstuurdatum van je grappige verjaardagskaarten en wij regelen de rest voor je. Online gemaakt, per post verstuurd! Je kunt onze kaarten ook geheel persoonlijk maken met eigen teksten en leuke decoraties, om zeker te zijn van een lachende man! Wil je het nog specialer maken? Bekijk ook eens onze leuke cadeaus voor de jarige man!

Ruime keuze verjaardagskaart grappig

Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriend, broer of collega en stuur een extra grappige verjaardagskaart. Je hebt o.a. keuze uit de populaire Muppets, kaarten met grappige woordspelingen, knappe dames en fotokaarten met dieren in de hoofdrol! Voor elke man met humor de juiste kaart en altijd van de beste kwaliteit bij Hallmark! Op zoek naar een andere soort verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze sport & hobby verjaardag kaarten en hip & trendy verjaardag kaarten voor mannen.