1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Verjaardag te laat

Verjaardagskaarten te laat

Een verjaardag vergeten of te laat voor een verjaardagskaart? Geen probleem! Bij Hallmark vind je verjaardagskaarten speciaal voor als je te laat bent of een verjaardag bent vergeten.

 
Te laat verjaardagskaart - verjaardag-te-laat-sorry-alsnog-van-harte-gefeliciteerd
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Te laat verjaardagskaart - ik-kan-wel-100-slappe-excuses-bedenken-maar-te-laat
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Kaarten per pagina:

Een te laat verjaardagskaart kan nooit kwaad!

Je kunt je kaart maken en direct per post laten versturen. Beter te laat dan nooit is het motto. Je kaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag nog verstuurd. Binnenkort meer verjaardagen? Zet je verjaardagskaarten alvast klaar.

Te laat met je verjaardagskaart?

Soms heb je dat. Ineens bedenk je dat je de verjaardag van iemand bent vergeten. En dan kun je niet meer met een standaard verjaardagskaart aankomen. Hallmark heeft daarom speciale verjaardagskaarten voor als je weer een keertje te laat bent met het versturen van je verjaardagskaart. Het maken van je échte kaarten was nog nooit zo gemakkelijk en het mooie is dat je de kaarten direct online kunt versturen. De jarige vergeet direct dat je zijn of haar verjaardag bent vergeten met een leuk cadeau!

Verjaardagskaart te laat aan gedacht

Nooit meer te laat met je verjaardagskaart? Zet de verjaardagen van al vrienden in je persoonlijke Hallmark-kalender en vergeet nooit meer een verjaardag. Wij sturen je enkele dagen voor de verjaardag namelijk altijd een reminder met een aantrekkelijke korting. Zoek je een ander leuk verjaardagkaartje om te sturen? Bekijk eens onze verjaardag kaarten voor vrouwen of verjaardag kaarten voor mannen.