Zomaar kaarten

Zomaar een kaart versturen.

 
Zomaar kaart - een-snoezepoesje-voor-jou
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Zomaar kaart - ombouw-speciaal-voor-jou
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Zomaar een attente kaart versturen

Soms denk je ineens aan iemand. Hoe zou het met haar gaan? Of je realiseert je dat iemand eigenlijk altijd voor je klaar staat. Een mooie gelegenheid om een keer een wenskaart te sturen. Zomaar, om te laten weten dat je aan diegene denkt. Je kunt natuurlijk ook gewoon de groetjes doen aan iemand die je niet zo vaak ziet, bijvoorbeeld omdat hij of zij ver weg woont. Misschien wel in het buitenland. Met een kaart ben je altijd attent.

Stuur simpel en snel zomaar een kaart

Geen tijd om langs de winkel te gaan om je kaarten te kopen? Verstuur je kaart via de website van Hallmark. Met een paar klikken is je kaart verzonden. Je kunt ook een setje kaarten bestellen, dat wij bij jou thuis bezorgen. We leveren ze bij je af indien gewenst met postzegels. Ideaal, want zo heb je altijd iets in huis om je vrienden mee te verrassen. Handig voor elke boodschap zijn ook onze blanco kaarten of de vriendschapskaarten, om zomaar te versturen.

Zomaar kaarten versturen voor elke gelegenheid

Er zijn talloze redenen te bedenken om een ‘zomaar kaart’ te sturen. Ben jij fan van kaarten en verras je jouw vrienden en vriendinnen graag met post? Maak dan gelijk een account aan en profiteer van vele voordelen. Zo ben je als eerste op de hoogte van alle acties, krijg je € 0,25 korting per kaart en spaar je met de Hallmarkspaarkaart voor een gratis kaart (6 stempels = gratis kaart). Ook kun je binnen je account je eigen verjaardags- en verzendkalender instellen, sla je adressen gemakkelijk op voor een volgende keer en kun je je bestelhistorie inzien. Nog geen account? Maak hier je account aan: eenvoudig en voordelig