1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie verjaardag
 4. De laatste verjaardagskaarten trends

Een verjaardag is niet compleet zonder verjaardagskaart! Waarschijnlijk kies je altijd zorgvuldig een kaartje uit die perfect bij de ontvanger past. Of dit nu een kaartje is met felle kleuren, sierlijke bloemen, vrolijke prints of juist met een minimalistisch design. Wat voor kaart je ook kiest, het is natuurlijk wel zo leuk om met de tijd mee te gaan. Wij hebben daarom de laatste en mooiste verjaardagskaarten trends voor je op een rijtje gezet.

 1. De verjaardagskaart met humor

  Een blijvende trend onder de verjaardagskaarten zijn de humoristische verjaardagskaarten. Wij begrijpen dat wel! Verjaardagskaarten met verrassende woordgrappen en grappige quotes voegen een ondeugende twist toe aan dat wat traditionelere verjaardagswensen. Deze grappige verjaardagskaarten zijn soms een tikkeltje tegendraads en daarom zijn ze ook zo perfect voor vrienden en familie die wel een beetje rebelsheid waarderen. Je zorgt er gegarandeerd voor dat de feestvreugde naar een hoger niveau wordt getild.

 2. De feelgood verjaardagskaart

  In de categorie ‘feelgood verjaardagskaarten’ vind je kaarten waar je energie van krijgt! Deze verjaardagskaarten geven je absoluut een vrolijk gevoel. Dat vrolijke gevoel gun je iedereen, toch?! De sfeer en kleuren in deze trend zijn geïnspireerd op retro designs, rollerskates en feestelijke sprinkles in felle kleuren. De kaarten in deze trend zijn eigenlijk geschikt voor iedereen! Het is dus een perfecte manier om iemands speciale dag extra speciaal te maken.

 3. De hartverwarmende verjaardagskaart

  Het lijkt wel of we meer behoefte hebben aan menselijke connecties dan ooit in ons steeds drukkere leventje. De hartverwarmende verjaardagskaart vindt haar inspiratie dan ook in de schoonheid van menselijke verbondenheid. De designs van deze kaarten zijn geïnspireerd door liefdevolle momenten zoals een dikke knuffel van je beste vriendin. Je ziet vooral bloemen en huiselijke tafereeltjes terug op de kaarten. Deze zorgen tenslotte voor dat knusse en hartverwarmende gevoel. Daarnaast vind je lieve boodschappen en teksten terug op de kaarten uit deze trend.

 4. Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten

  MAGAZINE verjaardagskaarten trends

   

 5. De natuurlijke verjaardagskaart

  Voor de jarige die niet van te veel poespas houdt, is de natural kaarten trend ontzettend toepasselijk! Deze trend is geïnspireerd door de texturen van natuurlijke materialen zoals hout. Daarnaast spelen ook planten een belangrijke rol in deze trend. Elementen uit wildbloemen, veldboeketten en de vormen van bladeren zijn terug te zien op onze natuurlijke verjaardagskaarten. In deze trend hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld. Simpele designs en rustige kleuren geven de jarige een cozy en kalmerend gevoel. En dat kan het feestvarken vast wel gebruiken naast het organiseren van zijn of haar verjaardagsfeest.

 6. De feestelijk minimalistische verjaardagskaart

  Laten we eerst even iets de wereld uit helpen: minimalistisch is niet saai! Integendeel zelfs. In de minimalistische trend zie je namelijk juist hele toffe kleuren terugkomen. Terra, lichtblauw, geel, groen en koraalrood zijn kleuren die van de simpele designs een echt feestje maken. Op de minimalistische verjaardagskaarten zie je vooral speelse vormen, lijnen en mooie texturen. De kleuren en vormen doen ons denken aan vers fruit en prachtig aardewerk. Grappig waar we onze inspiratie vandaan halen, vind je niet?

 7. De stijlvolle verjaardagskaart

  Glitter en glamour spelen de hoofdrol in de stijlvolle verjaardagskaarten trend. Dus wil jij iemand verrassen op een luxe manier? Kies dan voor een sprankelende kaart. Je herkent deze trend aan haar glinsteringen, goudtinten en luxe dierenprints. De kaarten zijn geïnspireerd door de schoonheid van orchideeën. De charme van deze bloemen worden verwerkt in de kaarten. Net zoals de reflectie van een glaasje bubbels waarmee in het fancy leven regelmatig wordt geproost!

Hopelijk heeft deze blog je geïnspireerd om de perfecte verjaardagskaart te kiezen! Of het nu een sprankelende glitterkaart is, een grappige kaart, een natuurlijke kaart geïnspireerd door de schoonheid van de natuur of een hartverwarmende kaart, er is voor iedereen wel een passende kaart te vinden. Wij hebben de laatste trends voor je op een rijtje gezet en verwerkt in onze kaarten. Jij hoeft nu alleen nog maar een passende kaart uit te kiezen waarmee je iemands verjaardag extra bijzonder maakt.


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;