1. Home
  2. Magazine
  3. Magazine categorie verjaardag
  4. De laatste verjaardagskaarten trends

Verjaardagskaarten: je verstuurt er hoogstwaarschijnlijk meerdere per jaar. Iedereen wordt er vrolijk van en het hoort er natuurlijk ook wel echt een beetje bij! Er is geen verjaardag compleet zonder verjaardagkaart, toch?! Wanneer je een kaart stuurt, kijk je ongetwijfeld of de kaart toepasselijk is voor de ontvanger, maar wat zijn de trends op het gebied van verjaardagskaarten? Wij zochten het voor je uit.

Overheerlijke chocolade kaarten sturen

Nét even anders maar super origineel: de chocolade kaart. Eigenlijk zijn het ook twee cadeautjes in één, want je stuurt niet alleen een leuke kaart maar ook een heerlijk stuk chocola. De chocolade kaarten van Hallmark zijn gemaakt van echte Belgische chocolade. Tussen de chocolade kaarten vind je standaard kaarten maar je kunt ze ook personaliseren met een leuke foto of een eigen boodschap. Dat grappige kaarten een trend zijn, zien we ook terug bij de chocolade kaarten. Neem bijvoorbeeld de Rumag Chocolade kaarten. Met deze teksten tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Duurzame houten kaarten sturen

Nog zo’n originele trend is de houten kaart. Deze kaart is een blijvende herinnering en je kunt hem mooi in het interieur zetten. Het is eigenlijk meteen een toffe accessoire! Check daarom wanneer je de kaart uitkiest, ook even of hij bij het interieur van de ontvanger past. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor ons allemaal en daar passen de houten kaarten natuurlijk perfect bij. De houten kaarten zijn gemaakt van 70% gerecycled materiaal en gaan door het duurzame materiaal lang mee. Een goede reden om mee te doen aan deze trend dus!

Magische Disney kaarten sturen

Betoverende prinsessen, stoere Cars auto’s en alle andere Disneyfiguren horen absoluut thuis tussen de kaarten trends. Disney kaarten zijn enorm populair en wij begrijpen wel waarom. Van Disney films wordt iedereen vrolijk, dus van de kaarten ook! Maak de kaart nog persoonlijker met een foto of met de naam van de ontvanger.

Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten

De leukste valentijnsdates

 

Populaire verjaardagkaarten voor vrouwen

Lief, sierlijk, vrolijk, schattig en romantisch. Dat zijn de elementen die we zien bij verjaardagskaarten voor vrouwen. Vooral de illustraties zijn populair. Neem de kaarten van Marjolein Bastin. Deze geïllustreerde bloemen kaarten brengen iedereen terug bij de natuur. Of wat dacht je van een Forever Friends kaartje? Het bekende beertje heeft een mega schattige factor! Daarnaast zijn de kaarten van Matia Studio enorm populair. De tekeningen zijn om vrolijk van te worden.

Populaire verjaardagskaarten voor mannen

We hebben het net al even over de Disney kaarten gehad. Deze zijn niet alleen super populair bij kids, maar ook bij de mannen! Vooral de Muppets kaarten zijn erg geliefd en dat komt omdat deze een heerlijke dosis humor bevatten. Als het over trends gaat, mogen we absoluut de memes niet vergeten. Vooral Star Wars is populair. Tja, boys will be boys!

Persoonlijke fotokaarten sturen

Smile! Een blijvende trend is de fotokaart. De fotokaarten kun je in veel van de eerder genoemde trends vinden. Denk bijvoorbeeld aan Disney fotokaarten en geïllustreerde fotokaarten. Dus wil jij de jarige écht in het zonnetje zetten? Ontwerp dan een persoonlijke fotokaart, want die doen het altijd goed!


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?