1. Home
  2. Over Hallmark
  3. Persberichten
  4. Hallmark steunt KWF kankerbestrijding

Hallmark Cards draagt alle moeders een warm hart toe!
Opbrengst moederdagcampagne voor KWF Kankerbestrijding.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 25 april 2014

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven kanker en dat raakt iedereen. We kennen allemaal wel iemand die op dit moment een positief steuntje in de rug kan gebruiken. Hallmark Cards wil een bijdrage leveren aan het bevorderen van de emotionele communicatie tussen mensen en het tonen van gevoelens. Als partner van KWF Kankerbestrijding gaan wij langdurig de strijd aan tegen deze ziekte.

KWF Kankerbestrijding heeft als missie om kanker zo snel mogelijk terug te dringen en onder controle te brengen. Het doel is minder kanker, meer genezing, maar ook een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hoe geef je de juiste aandacht? Bellen, sms’en, langs gaan of een kaartje sturen? Vele naasten van een patiënt hebben hier mee te maken. KWF Kankerbestrijding en Hallmark Cards willen er zijn voor mensen die leven met kanker én voor mensen die met hen samenleven, om samen door moeilijke tijden heen te komen.

De start van de moederdagcampagne is het eerste initiatief van de hernieuwde samenwerking tussen KWF Kankerbestrijding en Hallmark Cards. Alle moeders zijn bijzonder en Moederdag is het moment waarop we moeders laten weten hoeveel we om ze geven. We zetten niet alleen alle moeders van Nederland in het zonnetje, maar vragen ook aandacht om stil te staan bij moeders met (borst)kanker.

Voor elke moederdagkaart die je tot en met 11 mei verstuurt bij Hallmark.nl of met de Hallmark-app, dragen wij een bedrag per kaart af ten behoeve van het goede doel. Want iedere moeder verdient een morgen!

; ;