top-banner-logo

Postuum

Brieven van nu voor later

Jouw liefde voor je dierbaren is waar het leven om draait. Verwoord in persoonlijke brieven is het een van de mooiste cadeaus die je ze kunt geven.

Wat is postuum

box

Liefde is wat het leven de moeite waard maakt. Wat er ook gebeurt, je wilt dat je kinderen, je partner, familie of vrienden zich dat altijd blijven herinneren. Als je jouw gevoelens voor hen nu eens in een doosje kon stoppen? Zou je dat dan doen? Voor al die momenten waar je zo graag bij wilt zijn. Zelfs als je er niet meer bent…

Postuum is een uitnodiging aan jou om liefdevolle brieven te schrijven aan je dierbaren. Omdat wij geloven dat jouw verhalen van nu, later van grote waarde kunnen zijn in hun leven. Wij dragen hieraan bij door je een stijlvolle doos met briefpapier, enveloppen, sluitzegels en een inspiratieboekje te bieden.

Doe je mee?

Vraag Postuum voor 12 juni gratis aan *

Aantal tekens: 500

Leren van ervaringen

Postuum is geen product als alle anderen. Zelf vinden we het idee prachtig, maar we zijn voorzichtig met de introductie zolang we niet precies weten waar mensen bij het schrijven van hun brieven tegen aan lopen. We hebben meer inzicht nodig in de beweegredenen van gebruikers, hun schrijfproces en wat wij mogelijk kunnen doen om het concept Postuum te verfijnen. Daarom kun je Postuum aanvragen en zullen we je als eerste gebruiker vragen een of meerdere online vragenlijsten in te vullen.

Wanneer bekend?

De eerste, gelimiteerde editie van 500 stuks geven we cadeau. Zit jij daarbij? In dat geval ontvang je uiterlijk 18 juni a.s. bericht van ons. In de maanden daarna verfijnen we het concept. We verwachten begin 2018 beschikbaar te zijn voor verkoop.

* Postuum komt binnenkort uit in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Bij de selectie streven we naar een gelijke verdeling over mannen, vrouwen en leeftijdsgroepen. Dat zorgt ervoor dat we Postuum kunnen evalueren en verbeteren met een evenwichtig samengestelde gebruikersgroep.

Echte verhalen

Persoonlijke Noot

Bij Hallmark beseffen we heel goed dat je misschien om verdrietige redenen Postuum aanvraagt. Daarom hoop ik dat het je troost biedt dat jouw woorden een toekomst krijgen en van betekenis worden in het leven van je dierbaren. Ik wens jou heel veel moed, sterkte en liefde toe.

Jan Willem Koch
Directeur Hallmark


Contact

Heb je vragen over Postuum, wil je op de hoogte blijven of wil je jouw verhaal met ons delen? Neem gerust contact met ons op.

Voor momenten die ertoe doen

Momenten die er toe doen