1. Home
  2. valentijnsboeketten
Kies je boeket

Valentijnsboeketten

Schiet in de roos met een van onze prachtige valentijnsboeketten! Van bloemen wordt iedereen blij. Vooral van die van ons, want alleen de beste bloemen zijn goed genoeg.

Bekijk alle boeketten

Ma-vrij voor 19.30 uur besteld = morgen bezorgd 9.2 klanttevredenheid Verstuur in luxe cadeauverpakking

Speciaal voor jou

Verstuur een boeket in 4 simpele stappen

stappen bloemen

Romantische klassieker: Valentijn bloemen

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, maar het mooiste valentijnsboeket, krijgt ze toch echt van jou! Wil jij ook iemand met Valentijn verrassen met bloemen? Bestel dan je Valentijn bloemen eenvoudig online bij Hallmark. We bieden je een ruime keuze met prachtige bloemen die rechtstreeks van de veiling komen. Want zeker met Valentijn verdient jouw geliefde toch de mooiste bloemen?

Verras jouw liefde met een valentijnsboeket

Het valentijnsboeket is een echte klassieker onder de valentijnscadeaus. En eerlijk is eerlijk, een bos rode rozen ziet er prachtig uit. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Denk aan een kleurrijke bos tulpen, sierlijke witte orchideeën of een fris voorjaarsboeket. Dus of je nu Valentijn bloemen zoekt om je partner, moeder of die ene speciale vriendin te verrassen, je vindt ze bij ons. Heb je de perfecte bloemen voor jouw Valentijn gevonden? Dan krijg je van ons de kaart van ons, want juist die persoonlijke noot zorgt voor een glimlach. In onze collectie valentijnskaarten vind je meer dan 500 romantische, lieve en grappige kaarten. Want Valentijn zonder kaart is natuurlijk geen Valentijn. Kies dus de kaart die bij jou(w lover) past en voeg een persoonlijk liefdesbericht toe. Tip: toch lastig om een romantische tekst te bedenken? Laat je dan inspireren door onze Valentijn inspiratie pagina!

Bloemen voor Valentijn? Bestel ze nu direct!

Al onze bloemen voor Valentijn komen rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer en hebben een uitstekende kwaliteit. De bloemen worden in een luxe cadeauverpakking afgeleverd op het gewenste adres. En wil je een geheime liefde verrassen? Geen probleem! Bij ons kun je valentijnsboeketten ook anoniem versturen.

Bestel dus snel je Valentijn bloemen, uiterlijk voor 13 februari 19.30 uur, dan zorgen wij dat jouw (geheime) liefde verrast wordt met een prachtig boeket!