;

Kerst e-cards

74 e-cards


Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


74 e-cards


Kerst is de ultieme gelegenheid om iedereen een vrolijke e-card te sturen. Je hoeft de deur niet meer uit én de e-cards zijn ook nog eens gratis! Je kunt kiezen uit een assortiment met mooie, grappige en lieve e-cards kerst. Je kunt naar iedereen dezelfde e-card kerst sturen, maar je kunt natuurlijk ook verschillende e-cards kerst versturen. Waar wacht je nog op? Bestel nu snel en 100% veilig al je e-cards kerst.

E-cards kerst voor iedereen!

Om iedereen te verrassen met een e-card kerst heb je alleen e-mailadressen nodig. Je kan zelf kiezen wanneer je de e-cards wil laten bezorgen. De e-card is razendsnel bij de ontvanger en wordt gegarandeerd op de juiste dag bezorgd! Je krijgt een mail als de ontvanger de e-card heeft gezien. Dat is extra handig en zo weet je meteen of je niet iemand vergeten bent.

Kerst bij Hallmark

December is al druk genoeg en daarom kan je bij Hallmark snel online e-cards kerst maken en genieten van een snel bestelsysteem. Kies jouw favoriete e-card kerst, typ een persoonlijke kerstboodschap, adresseer jouw e-card kerst en Hallmark regelt de rest. Je kan er ook voor kiezen om een leuke kaart te kiezen uit ons assortiment met e-cards nieuwjaar . Natuurlijk staan de feestelijke e-cards verjaardag en e-cards felicitatie  ook altijd voor je klaar!

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.