;

Secretaressedag e-cards

3 e-cards

  • 1

Vanaf vrijdag 24 mei 2019 is het niet meer mogelijk om e-cards via Hallmark te versturen, ontvangen en bekijken. Wij richten ons volledig op geprinte wenskaarten en bijzondere cadeaus die je online bij ons kunt versturen. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag.


3 e-cards

  • 1

Secretaressedag in aantocht! Staat jouw collega altijd voor je klaar en wil jij eens iets terug doen? Stuur haar dan een e-card secretaressedag. Een klein gebaar is al genoeg om jouw grote waardering te laten zien. Kies jouw favoriete e-card secretaressedag en schrijf er een mooie boodschap op. Het versturen van een e-cards is eenvoudig en snel!

Secretaressedag niet vergeten!

Natuurlijk mag je secretaressedag niet vergeten. Hallmark is jouw helpende hand! Je kunt nu al een e-card secretaressedag klaar zetten en zelf een verstuurdatum kiezen. Zo ben je er zeker van dat je het niet vergeet. Je ontvangt ook een bevestiging als de ontvanger de e-card secretaressedag heeft gelezen. Waar wacht je nog op? Maak nu online een e-card secretaressedag!

In 4 stappen een e-card versturen

De e-cards van Hallmark zijn heel gemakkelijk en gratis te versturen. Kies eerst een passende e-card secretaressedag, schrijf een prachtig dankwoord op de kaart, vul daarna het e-mailadres in van de ontvanger in en kies als laatste een verstuurdatum. Natuurlijk kun je je e-card ook maken en direct laten versturen. Tover een lach op het gezicht van jouw collega! Bekijk ook de Bedankt e-cards , uitnodiging e-cards of Afscheid e-cards.

Log in en vind je verstuurde en ontvangen e-cards terug in je account

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Hallmark levert producten en diensten op deze website onder de volgende gebruiksvoorwaarden, die gewijzigd mogen worden zonder voorafgaande verwittiging. Bij gebruik van deze website ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website is gemaakt door Hallmark Cards Nederland BV, Rietbaan 48, 2908 LP Capelle a/d IJssel.

Privacy

Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt bij het verzenden van kaarten, het aanmaken van accounts of het bestellen van goederen. Gegevens worden enkel voor interne doeleinden gebruikt en om voor het verzenden van onze periodieke nieuwsbrief. Hallmark verstrekt geen gegevens aan derden.

Daarbij hanteert Hallmark één uitzondering en dat is wanneer er een wettelijke plicht bestaat tot verstrekken van persoongegevens, zoals bijvoorbeeld bij een onderbouwd politieverzoek.

Copyright

De inhoud van deze site is eigendom van Hallmark of aan Hallmark gelieerde derden en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is dan ook verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen, publiceren, reproduceren, verkopen, distribueren, tentoonstellen of op welke andere manier dan ook gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hallmark Cards.

Gedrag

Bij gebruik van deze website ga je ermee akkoord dat alle informatie die je verstrekt aan Hallmark naar waarheid en correct is. Je gaat akkoord dat je deze website nooit zal gebruiken voor het uploaden, verzenden of op een andere manier openbaar maken van ongeschikte content. Met ongeschikt wordt onder andere bedoeld content die kwetsend, beledigend, illegaal, bedreigend, racistisch of op andere wijze niet correct is.

Hallmark heeft het recht (maar niet de verplichting) om content van klanten en gemaakte kaarten te controleren en naar eigen inzicht te weigeren of verwijderen.

Aansprakelijk

Onder geen enkele omstandigheid is Hallmark aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website.