Trouwdag kaarten - 25 jaar getrouwd

Al 25 jaar is het mooie bruidspaar bij elkaar en dat is een reden voor een feestje! Samen met jou maken we deze dag extra bijzonder met een feestje in de brievenbus.

Filter op categorie
Huwelijkskaart - getrouwd-felicitatie-stippen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Huwelijkskaart - jubileum-zilver-25-proost-op-jullie-zilveren-huwelijk
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - jubileum-zilver-25-marjolein-bastin-
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - Trouwdagkaart-Namen-aanpasbaar
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Huwelijkskaart - houten-uitnodiging
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - botanical-kaart-echtvereniging-25-jaar-getrouwd
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - nog-steeds-heel-blij-met-jou
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
Huwelijkskaart - watercolor-zilver
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Huwelijkskaart - polaroid-met-roos
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Kaarten per pagina:

25 jaar getrouwd!

Zet je feestelijke woorden op een kaart 25 jaar getrouwd, om het bruidspaar in het zonnetje te zetten. Wij hebben speciaal voor jou een mooie selectie gemaakt. En jij kan je 25 jaar getrouwd kaart makkelijk en snel online maken en versturen. Dat is nog niet alles, want als je hem vandaag voor 22:00 uur besteld dan is jouw felicitatie 25 jaar getrouwd morgen al bezorgd. Nog niet de prefecte kaart gevonden? Neem voor heel veel leuke andere kaarten een kijkje bij al onze huwelijkskaarten.

Maak je kaart 25 jaar getrouwd extra speciaal

25 jaar getrouwd, het zilveren huwelijk is een feit. Wat een mooi moment om het bruidspaar te laten weten hoe bijzonder dit is of hoe trots je bent. Of misschien wil je ze wel nog meer geluk wensen voor in de toekomst? Keuze genoeg voor de tekst op de kaart. Zorg jij voor een mooi bericht? Dan zorgen wij voor de allerleukste kaarten. De kaart kan je extra persoonlijk maken door de namen van het bruidspaar te gebruiken op de voorkant of een leuke foto toe te voegen aan de binnenkant. Heb jij leuke foto’s van het bruidspaar? Neem dan ook een kijkje bij onze fotokaarten huwelijk. Zo zorgen wij er samen voor dat het zilveren bruidspaar een feestelijk gevoel krijgt. Wacht niet en maak jouw kaart vandaag!

Een zilveren huwelijk

Een kwart van je leven, 25 jaar. Dat klinkt heel lang vind je niet? Een kwart van je leven brengen zij al door met de ene persoon. Al 25 jaar getrouwd! Laat jij het gelukkige koppel weten dat je trots bent? Dat je dat bewonderd? Goed plan, zet je mooie en lieve woorden op een leuke kaart. Wil jij het nog wat extra leuk maken? Voeg er makkelijk en gemakkelijk een cadeautje aan toe. Gewoon hier op Hallmark.nl hebben we een leuke collectie gemaakt met keuze uit bloemen en lekkere chocolade. Maak deze dag echt speciaal!