Menu
Nog 3 uur en 14 minuten tot de volgende lichting

Secretaressedag

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Dé kaart voor de beste secretaresse

Ken of heb jij een goede secretaresse? Dan is secretaressedag het moment om haar te verrassen met een échte kaart. De collectie secretaresse kaarten bestaat uit de leukste kaarten om de secretaresse te bedanken voor de getoonde inzet, het goede werk of om haar gewoon een fijne secretaressedag te wensen. Je secretaressedag kaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Heb je behoefte om nog veel meer wenskaarten te zien?

Vier secretaressedag met échte kaarten

Secretaressedag moet gevierd worden met een échte kaart waarin je je waardering uitspreekt voor de secretaresse. Hoe werkt dat? Kies een secretaressedag kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, kies de geadresseerde en wij regelen de rest. Bang om secretaressedag te vergeten? Zet je kaart nu alvast klaar en wij bezorgen deze wanneer jij dat wil. Het is ook mogelijk om een cadeau te versturen naar de secretaresse. Bekijk ons uitgebreide bloemen assortiment.

Groots bedanken? Stuur een XL of XXL secretaressedag kaart

De secretaresse groots bedanken? Stuur een (X)XL formaat. Online secretaressedag kaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Ontdek de secretaressedag kaarten met teksten als ‘Fijne secretaressedag’ en ‘Bedankt voor je inzet’. Op zoek naar andere kaarten voor secretaressedag? Bekijk ook eens onze Bedankkaarten of goed gedaan kaarten.