Snoopy kaarten

Ooit begon hij samen met Woodstock en zijn andere Peanuts vriendjes als stripverhaal in een krant, maar sinds de jaren ‘60 zijn ze ook op Hallmark-wenskaarten te bewonderen.

 

Hallmark heeft een grote collectie Snoopy-kaarten, die altijd leuk zijn om te sturen en om te ontvangen! Er zijn Snoopy-kaarten voor bijna elke gelegenheid, zoals verjaardagskaarten, beterschapskaartjes en wenskaarten om de groetjes te doen.

Stuur een kaartje in 4 eenvoudige stappen

Online Snoopy-kaarten maken is gemakkelijker dan ooit! Kies je favoriete Snoopy-kaarten, schrijf een persoonlijke boodschap, voeg het adres toe en selecteer de verstuurdatum. Hallmark zal jouw Snoopy-kaarten voor jou op de juiste datum versturen. Jouw Snoopy-kaart voor 21.00 besteld = morgen bezorgd. Leuk, persoonlijk en gemakkelijk! Hallmark zorgt ervoor dat je zelf nooit meer naar de brievenbus hoeft!

Altijd een voorraadje in huis? Stuur een setje naar jezelf

Hallmark heeft heeft een ruime keuze aan Snoopy-kaarten, altijd van de beste kwaliteit. Heb je binnenkort een kinderpartijtje? Stuur dan een setje kaarten naar jezelf om als uitnodigingen uit te laten delen. Ook handig als je altijd een voorraadje kaarten in huis wil hebben. Ben je niet op zoek naar deze wenskaarten, maar andere figuren? Kijk dan eens in de categorieën Disney of Looney Tunes .